Zyta-Zytko nasz trawnik jest traktowany areatorem co drugi rok.Po takim wyczesaniu jest o wiele ładniejszy.Kawki-no cóż chyba poleciały wynająć mieszkanie do sąsiada, wcale ich nie żałuję bo zaczynały mocno hałasować.Dzisiaj przygotowałam miejsce pod następne żurawki mają być w przyszłym tygodniu.
kamma-Kasiu masz rację z tymi pomidorami to jakieś szaleństwo mnie ogarnęło.Nasz trawnik kiedyś grabiliśmy specjalnie zrobionymi do tego celu grabiami, miały zaostrzone zęby i kółka ale ta ilość co teraz jest to bez areatora ani rusz.
AGNESS-Aga moje krokusy chociaż późno wyszły to jednak ładnie kwitną ,te z dużymi kwiatami ,późniejsze bardzo obficie.Psina teraz zaczyna linieć, zrobiła się chuda -pewnie na wiosnę zaczęła dbać o linię.
tade k-ech Tadziu męska solidarność.Zbyszek specjalnie nakazał dekarzom zrobienie włazu na dach kolo komina żeby mieć łatwy dostęp.Kawki sprowadziły się pierwszy raz ale po każdym sezonie grzewczym trzeba czyścić komin.
lawenda-Ula zakup naszego areatora to zupełny przypadek- wyprzedaż jesienna w Makro kilka lat temu.Trawnik po takim zabiegu jest o wiele ładniejszy a mech dobrze wyczesany.
To jedyna wierzba jaką mamy w ogrodzie