myśle że jesteś nie słusznie oceniana
Roślinki doniczkowe - cz.5 FIGA
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki doniczkowe - cz.5 FIGA
przykro mi że tak się stało Kasiu

- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Trzoszku tam poczytałam ,ale w sumie to tak do końca nie jestem pewna o co w TYM chodzi.
Po pierwsze jeżeli nie jesteś winna to się nie przejmuj ,ja też nie raz zareklamowałam np. jak dla mnie dobra fryzjerkę ,a ten ktoś kto poszedł do niej wyszedł nie zadowolony.
Każdy ma swój rozum i powinien na nim polegać MY możemy tylko nasunąć , ułatwić wybór ,a za całą resztę odpowiedzialna jest osoba która skorzystała z naszej podpowiedzi.
Tak więc mnie to gdzieś bo nie warto się przejmować takimi ludźmi
;:44 ;:64
Po pierwsze jeżeli nie jesteś winna to się nie przejmuj ,ja też nie raz zareklamowałam np. jak dla mnie dobra fryzjerkę ,a ten ktoś kto poszedł do niej wyszedł nie zadowolony.
Każdy ma swój rozum i powinien na nim polegać MY możemy tylko nasunąć , ułatwić wybór ,a za całą resztę odpowiedzialna jest osoba która skorzystała z naszej podpowiedzi.
Tak więc mnie to gdzieś bo nie warto się przejmować takimi ludźmi
- elaipawel4
- 1000p

- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu Iza ma rację ,trzymaj się zdrowiutko.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Tak,tak,nie przejmuj się takimi ludźmi,co chcą prowadzić swoją prywatną wojnę z Tomkiem, wykorzystując do tego wypowiedzi innych. Wszak każdy ma prawo mieć odmienne zdanie w każdej kwestii. Bo jeszcze się taki nie narodził, coby wszystkim dogodził!!! Nie przejmuj się, Kasieńko, bo i nie warto!!!

- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa
Gdyby nie fakt, że spędziłam tu miłe chwile i dzięki forum poznałam tyle sympatycznych osób z niektórymi nawet miałam przyjemność spotkać się w rzeczywistości > już dawno by mnie tu nie było.
Dostałam nauczkę o której mi się nie śniło
teraz jestem bogatsza o doświadczenie .
Gdyby nie fakt, że spędziłam tu miłe chwile i dzięki forum poznałam tyle sympatycznych osób z niektórymi nawet miałam przyjemność spotkać się w rzeczywistości > już dawno by mnie tu nie było.
Dostałam nauczkę o której mi się nie śniło
Są ludzie,którzy nawet gdyby dostali gwiazdkę z nieba będą nie zadowoleni.Są tacy którzy przychodzą na forum po to aby knuć intrygi ale i tacy którzy lubią kolka wzajemnej adoracji. I wszystko i wszyscy inni są bee. Nie przejmuj się bo szkoda zdrowia i nerwów
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=29378" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasiu- ważne jest abyś nie czuła się winna
- bo nie masz ku temu powodów. A forum to nie konfesjonał ( nie trza się spowiadać ), i mam nadzieję że nie kółko moherowych beretów
. Ludzie którzy kochają kwiaty nie mogą być źli. Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. Idzie wiosna - jest pięknie a będzie jeszcze lepiej. Pozdrawiam cieplutko . Uszy do góry. Agac. Bądźmy tolerancyjni - każdy z nas jest inny -i to jest piękne 
- 2iza
- 1000p

- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Mi tez na forum rogów dorabiali ,a wtedy Ty mi dodałaś kilka słów otuchy . Trzeba mieć ich w dupie i tyle.
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu ja też jestem z Tobą. W życiu nie pomyślałabym, że ktoś może Cię tak źle osądzać.
Niewiele mam do powiedzenia w tej sprawie, bo z Tomkiem nigdy nie miałam styczności i nie mnie go oceniać, jednak uważam, że każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania. Skoro napisałaś, że nie masz zastrzeżeń do roślinek od Tomka, to reszta powinna to zaakceptować a nie mieszać Cię z błotem i osądzać o najgorsze.
Cieszę, się, że pomimo tego jak Cię potraktowano zdecydowałaś się z nami zostać
Cieszę, się, że pomimo tego jak Cię potraktowano zdecydowałaś się z nami zostać
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
harpia411 pisze:Są ludzie,którzy nawet gdyby dostali gwiazdkę z nieba będą nie zadowoleni.Są tacy którzy przychodzą na forum po to aby knuć intrygi ale i tacy którzy lubią kolka wzajemnej adoracji. I wszystko i wszyscy inni są bee. Nie przejmuj się bo szkoda zdrowia i nerwów
Całkowicie się z tym zgadzam.
Kasiu, głowa do góry.
Całkowicie mieć takich w "głębokim poważaniu"2iza pisze:Mi też na forum rogów dorabiali ,a wtedy Ty mi dodałaś kilka słów otuchy . Trzeba mieć ich w dupie i tyle.
Ja z Krysią też nie jesteśmy obecnie mile widziani w niektórych kręgach. Tylko dlatego że jesteśmy zadowoleni z tego zakupu u Tomasza, i śmiemy mieć odrębne zdanie na pewne tematy.
Olać takich. Szkoda życia i zdrowia.
Więc głowa do góry i nie obwiniaj się za to Kasiu.
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Dobrze Kasieńko , że tu zostałaś
Głowa do góry i idź przed siebie
Dobrze wiem, jak Ci z tym ciężko
A pod Twoimi słowami:
A pod Twoimi słowami:
mogę również podpisać się obiema rękomaFIGA pisze:Dostałam nauczkę o której mi się nie śniłoteraz jestem bogatsza o doświadczenie .
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- FIGA

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Dziękuję Kasieńko
Byłaś jedyną osobą która tak zaciekle mnie tam broniła
Przyjaciół poznaje się w biedzie
Byłaś jedyną osobą która tak zaciekle mnie tam broniła
Przyjaciół poznaje się w biedzie
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Kasiu kochana, jak mogłabym postąpić inaczej, skoro wiem, że jesteś niewinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
Ja swoje zaczełam podlewać już delikatnie nawozem