Skromny ogród Joli cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Skromny ogród Joli cz. 5

Post »

Oj tak, szkoła jeszcze nam się długo bolesną czkawką będzie odbijać :evil: a niby mamy darmową edukację...
A te Twoje kanny - giganty, to muszą mieć, swoją drogą, ponadgabarytowe kłącza :lol:
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Joluś a gdzie Ty to wszystko przechowujesz???
Kupie sobie wiosną Glorioze.....
ale taki kolor jak Ty masz to nie wiem czy dostanę....
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Gorzatko tak masz racje te kanny giganty maja spore kłącza i dlatego tak wiele zajmuja miejsca, jeszcze muszę wykopać te niższe kanny może jutro się zbiorę bo cosik mam ostatnio lenia :? i to widać bo przytyłam znów 2 kg ;:145

Grzesiu swoje kwiaty w tym roku przechowuję po raz pierwszy w piwnicy i już jest połowa piwnicy zastawiona donicami :? Grzesiu co do tej Gloriozy to jest mi strasznie przykro...ale jak spotkam taką samą to dostaniesz ode mnie w prezencie :lol:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Jolu, ja dziś to jestem prawie cały czas z przerwami na ogród :D
Masz tu coś starego, ale bardzo lubię tę wersję ;)
http://www.youtube.com/watch?v=YVEdcLoPW3s
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu jak zwykle nie zawodny :lol: dziękuję za rozgrzewkę ;:168
Ja tez często słucham starych przebojów :lol:

Od 2 dnu słucham X Japon...tak na prawdę 3 piosenki w kółko Macieja ;:112 strasznie mi się spodobały i jak mi się znudzą poszukam innych :lol:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Joluś, to pewnie namęczyłaś się przy wykopywaniu...
Pozdrawiam serdecznie ;:196
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

jollla500 pisze:Od 2 dnu słucham X Japon...tak na prawdę 3 piosenki w kółko Macieja
ja od kilku dni słucham bez przerwy universu i jeszcze misie nie znudziło :)
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

:lol: o kurcze, widzę, że wszystkie "leczyny doła" muzyką. Ja od kilku dni łażę z słuchawkami na uszach. Dziś już lepiej - mam słoneczny dzień!!!
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Rany kolejne zdłowane...

Że też innych zmartwień nie macie :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu mam nadzieję że już możesz wejść na forum .
Lisko czasem jak jest paskudna pogoda to wszystkich chandra dosięga ,ale jak jest tak pięknie słonecznie jak dziś to człowiek ma ochotę śpiewać .

Genia
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gieniu tak jak widzisz mogę już wejść :D
Dziękuje Gieniu i Grzesiu za pomoc ;:196

Wszystkim dziękuję za odwiedzinki ;:196
x-d-a

Post »

Joluś, i ja tez posłuchałam sobie starej, ale jarej piosenki, którą przesłałaś Grzesiowi...
U mnie dzisiaj dosyć ciepło, choć niebo zachmurzone :evil:
Mi też jakoś nie bardzo chce się pracować w ogrodzie i codziennie tylko z poczucia obowiązku wykonuję jakieś niezbędne prace - dzisiaj było to zbieranie jabłek i grabienie liści, brrr, nie lubię, ale pocieszam się, że to dobry na figurę fitness :D
Pozdrawiam cieplutko ;:3
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Joluś, sporo czasu Cię nie odzywałem. Ale nie miałem czasu.Dzisiaj niby jestem po nocy, ale postanowiłem trochępobuszować na forum, i o to jestem :wit :wit ;:113
Nie możesz teraz zachorować, kto zrobi porządki jesienne . A rośliny też trzeba zabezpieczyć na zimę :D:D Ja teraz co jakiś czas robię sobie herbatkę z prądem ;:112 Trzeba również organizm jakoś przygotować ;:126, a to też nie zaszkodzi ;:209. Zakopcone wirusy wolniej działają ;:112
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

trzynastka pisze: ja od kilku dni słucham bez przerwy universu i jeszcze misie nie znudziło :)

Trzynasteczko też tak czasami mam że niektóre piosenki nigdy mi się nie znudzą :lol:
Aska pisze::lol: o kurcze, widzę, że wszystkie "leczyny doła" muzyką. Ja od kilku dni łażę z słuchawkami na uszach. Dziś już lepiej - mam słoneczny dzień!!!
Asieńko wydaje mi się że jak za oknem szaro ale leci piosenka życie jest weselsze :heja czy nie mam racji :lol:
liska pisze:Rany kolejne zdłowane...

Że też innych zmartwień nie macie :)

Liseczko a są jeszcze inne osoby zdołowane ;:112 bo nie zauważyłam :wink:

Ja to zawsze twierdzę że czasami jestem smutna ale dołów nie miewam no chyba że w ogrodzie :heja
e-genia pisze: Lisko czasem jak jest paskudna pogoda to wszystkich chandra dosięga ,ale jak jest tak pięknie słonecznie jak dziś to człowiek ma ochotę śpiewać .

Genia
Gieniu ja znajdę sobie zajęcie w te długie zimowe wieczory np. szycie na maszynie, trochę się tego nazbierało a latem nie ma czasu. Poza tym lubię to robić i będę zawsze uśmiechnięte ;:91
dala pisze:Joluś, i ja tez posłuchałam sobie starej, ale jarej piosenki, którą przesłałaś Grzesiowi...
U mnie dzisiaj dosyć ciepło, choć niebo zachmurzone :evil:
Mi też jakoś nie bardzo chce się pracować w ogrodzie i codziennie tylko z poczucia obowiązku wykonuję jakieś niezbędne prace - dzisiaj było to zbieranie jabłek i grabienie liści, brrr, nie lubię, ale pocieszam się, że to dobry na figurę fitness .
Pozdrawiam cieplutko ;:3
Daluś bo to są skutki jesieni już pomału przygotowujemy się do bycia/spędzania w domku. A wiesz że bez ogrodu już widzę że tyję w oczach i też aby zapracować na tą figurę fitness to muszę zacząć znów jeździć na rowerku :roll: ale przyznam się że rolki są lepsze ....
Mutari pisze:Witaj Joluś, sporo czasu Cię nie odzywałem. Ale nie miałem czasu.Dzisiaj niby jestem po nocy, ale postanowiłem trochę pobuszować na forum, i o to jestem .
Nie możesz teraz zachorować, kto zrobi porządki jesienne . A rośliny też trzeba zabezpieczyć na zimę :D:D Ja teraz co jakiś czas robię sobie herbatkę z prądem ;:112 Trzeba również organizm jakoś przygotować , a to też nie zaszkodzi ;:209. Zakopcone wirusy wolniej działają
No nareszcie Marcinie bo już myślałam że się obraziłeś na cały świat :wink: oczywiście żartuję ....chyba wiesz o tym....
Co do choroby to mam nadzieję że całą zimę przetrzymam w zdrowiu a choróbska mi będą mi obce.
A wiesz że ja przez 14 lat nie piłam żadnego alkoholu ....i w końcu miesiąc temu za namową rodzinki dałam się przekonać, odkaziłam organizm i dlatego chyba cieszę się zdrowiem
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Ha, ha ale masz rodzinkę :lol: Do alkoholu Cię namawiają :shock: :lol:
Ale wiesz, coś w tym jest :roll: bo mój teść, który dla przyjemności nie pije w ogóle, bo to dla niego nie przyjemność :wink: codziennie łyka naparsteczek spirytusu i zdrów jest jak ryba :roll:
Doły w ogrodzie :lol: :lol: :lol: może i ja moje tam wyślę... na wiosnę będzie miejsce na wsadzenie roślinek :tan
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”