A te Twoje kanny - giganty, to muszą mieć, swoją drogą, ponadgabarytowe kłącza

ja od kilku dni słucham bez przerwy universu i jeszcze misie nie znudziłojollla500 pisze:Od 2 dnu słucham X Japon...tak na prawdę 3 piosenki w kółko Macieja
trzynastka pisze: ja od kilku dni słucham bez przerwy universu i jeszcze misie nie znudziło
Asieńko wydaje mi się że jak za oknem szaro ale leci piosenka życie jest weselszeAska pisze:o kurcze, widzę, że wszystkie "leczyny doła" muzyką. Ja od kilku dni łażę z słuchawkami na uszach. Dziś już lepiej - mam słoneczny dzień!!!
liska pisze:Rany kolejne zdłowane...
Że też innych zmartwień nie macie
Gieniu ja znajdę sobie zajęcie w te długie zimowe wieczory np. szycie na maszynie, trochę się tego nazbierało a latem nie ma czasu. Poza tym lubię to robić i będę zawsze uśmiechnięte ;:91e-genia pisze: Lisko czasem jak jest paskudna pogoda to wszystkich chandra dosięga ,ale jak jest tak pięknie słonecznie jak dziś to człowiek ma ochotę śpiewać .
Genia
Daluś bo to są skutki jesieni już pomału przygotowujemy się do bycia/spędzania w domku. A wiesz że bez ogrodu już widzę że tyję w oczach i też aby zapracować na tą figurę fitness to muszę zacząć znów jeździć na rowerkudala pisze:Joluś, i ja tez posłuchałam sobie starej, ale jarej piosenki, którą przesłałaś Grzesiowi...
U mnie dzisiaj dosyć ciepło, choć niebo zachmurzone![]()
Mi też jakoś nie bardzo chce się pracować w ogrodzie i codziennie tylko z poczucia obowiązku wykonuję jakieś niezbędne prace - dzisiaj było to zbieranie jabłek i grabienie liści, brrr, nie lubię, ale pocieszam się, że to dobry na figurę fitness .
Pozdrawiam cieplutko
No nareszcie Marcinie bo już myślałam że się obraziłeś na cały światMutari pisze:Witaj Joluś, sporo czasu Cię nie odzywałem. Ale nie miałem czasu.Dzisiaj niby jestem po nocy, ale postanowiłem trochę pobuszować na forum, i o to jestem .