Mój ogród- mariasen cz.4
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też przy okazji Majko ,zapytam o tego klonika jak długo u Ciebie rośnie i jak z zimowaniem czy trzeba go okrywać? Ostatnio będąc w szkółce już rozpoczęłam "taniec godowy" koło niego .Nie pierwszy raz zresztą w ostatnim czasie.Ale wstrzymałam się z postanowieniem,że do wiosny.Niech on sobie lepiej w szkółce przemarznie jakby co niż u mnie.Interesuje mnie też odmiana Dissectum.Do wiosny się może zdecyduję bo dla 2 nie mam miejsca. 
Maryna.
Maryna.
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kilka host
pachnąca Diana Remembered wypuszcza nowe liście, ogromna Big Daddy, liść El Capitan, Sugar Daddy i maleńka Pandora's Box

Lakeside San Kao jest duża hostą, a Fireworks niewielką, na zdjęciach trudno ocenić rozmiar.

Fuksja Magellanica jest obsypana kwiatami, w tym roku późno rozpoczęła wegetację,myślałam że przemarzła.

Zakwitł w końcu czosnek skalny.

pachnąca Diana Remembered wypuszcza nowe liście, ogromna Big Daddy, liść El Capitan, Sugar Daddy i maleńka Pandora's Box

Lakeside San Kao jest duża hostą, a Fireworks niewielką, na zdjęciach trudno ocenić rozmiar.

Fuksja Magellanica jest obsypana kwiatami, w tym roku późno rozpoczęła wegetację,myślałam że przemarzła.

Zakwitł w końcu czosnek skalny.