Ogród (z) PESTKI@
- 
				Monia68
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród (z) PESTKI@
Pesteczko, śliczną masz wiosnę  

MONIU dziękuję bartdzo  Nie ma ogrodu,w ktorym nie znalazło by się coś ciekawego.Uwielbiam wiosnę
 Nie ma ogrodu,w ktorym nie znalazło by się coś ciekawego.Uwielbiam wiosnę 

Od KRYSI dostałam paczkę z kroksomią i margaretkami i liliami gratis.Pędzę na ogród sadzić.

Czy nie wyrządził Wam wczorajszy grad szkód?U mnie wczoraj było strasznie  Aż się bałam wyjść na ogród.Strat na razie nie widzę ,jedynie co ucierpiał to clematis z ,,B,, ,bo i tak marny był.Dziś zapowiadają taką samą pogodę.
 Aż się bałam wyjść na ogród.Strat na razie nie widzę ,jedynie co ucierpiał to clematis z ,,B,, ,bo i tak marny był.Dziś zapowiadają taką samą pogodę. 

Aż się bałam wyjść na ogród.Strat na razie nie widzę ,jedynie co ucierpiał to clematis z ,,B,, ,bo i tak marny był.Dziś zapowiadają taką samą pogodę.
No u mnie na szczęście ani gradu, ani wielkiego mrozu w nocy nie było, czekamy co dalej bo podobno przed nami kilka dni takiej zmiennej, złej pogody 

- 
				Monia68
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pesteczko, jestem ciekawa, jak przetrwała zimę Twoja sundanvilla?
Moja wygląda całkiem nieźle, straciła trochę liści, ale po nawiezieniu i wyprowadzce do ogrodu odżyje
Miłego dnia

Moja wygląda całkiem nieźle, straciła trochę liści, ale po nawiezieniu i wyprowadzce do ogrodu odżyje

Miłego dnia

Sylwuś właśnie słyszałam ,ze parę dni po marzniemy.Szkoda naszych roślinek,wiatr silny  otrzepie nam płatki tulipanów,do tego zimno.W okolicach sąsiadom pomarzły magnolie  

Moniczko- ma się dobrze.Straciła wszystkie liście zimą,ale jest przycięta,przesadzona i wypuszcza nowe pędziki.Niestety troche to potrwa zanim znów będzie taka piękna jak zeszłego roku.
Dziś w ,,B,,kupiłam jedną różęFLUORETTEN,reszta marna i przebrana.Zobaczymy co z niej będzie.Lece do Ciebie na ogrodek z kubkiem kawy w ręku

Moniczko- ma się dobrze.Straciła wszystkie liście zimą,ale jest przycięta,przesadzona i wypuszcza nowe pędziki.Niestety troche to potrwa zanim znów będzie taka piękna jak zeszłego roku.
Dziś w ,,B,,kupiłam jedną różęFLUORETTEN,reszta marna i przebrana.Zobaczymy co z niej będzie.Lece do Ciebie na ogrodek z kubkiem kawy w ręku

- 
				x-d-a
Pestko, u mnie na szczęście grad nie padał, a temperatura w nocy nie spadła poniżej zera...
Piękną masz sundavillę Ja kiedyś miałam, ale nie udało mi się jej przechować przez zimę
  Ja kiedyś miałam, ale nie udało mi się jej przechować przez zimę  

A jak zakwitnie Ci migdałek...widok będzie boski 

Pozdrowionka

Piękną masz sundavillę
 A jak zakwitnie Ci migdałek...widok będzie boski

Pozdrowionka

Witaj DALUNIU To prawda migdałek zawsze pieknie kwitnie i zdobi ogrody.Moja wiśnia ,,z pestki,,tez pieknie wygląda jak kwitnie 

Dziś przytargałam z ryneczka clematisa MULTI BLUE Piekny ,duży i za 15 zł