A z tymi chwastami, to ciekawa sprawa ... deszcz nie pada, sucho okrutnie, a chwaty sobie w najlepsze rosną ... wstręciuchy
Ogród Idy74 2009r cz.2
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo u mnie jutro odpoczynku ciąg dalszy
No może dynie posieje,bo namoczone i kukurydzę.A tak to imprezka wieczorem u mojej mamy -imieniny- w sobotę u mnie siostra gości ,a niedzielę spędzę w ogrodzie przy zamku i stadninie koni.Izo ,a może kartkę powieś -NIKOGO NIE MA
Elu no dekolcik to Ty masz
a opaliłaś się w swoim lesie już dobrze.
Halinko chwasty rosną ,rosną i bez wody -tak mi się zdaje ,no bo jak

Elu no dekolcik to Ty masz
Halinko chwasty rosną ,rosną i bez wody -tak mi się zdaje ,no bo jak
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Ido! No ja też już drugi raz próbuję coś napisać u Ciebie, bo ciągle jakieś awarie. W swoim wątku też mam problemy z wklejaniem zdjęć. A Ty piękne zdjęcia powklejałaś - tulipany w tylu kolorach i formach
A wcześniej pokazałaś ślicznego fioletowego pierwiosnka ząbkowanego. Super! Jak napisałaś o dyni, to przypomniało mi się, że zapomniałem przywieźć nasiona tykwy. Dostałem dwie paczki ale czy je zdążę wysiać? Takie słoneczko to by bardzo pasowało tykwie. Już nawet nie wnoszę wysianych nasion na noc, bo są ciepłe noce.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Mam nadzieję,że pisząc to nic mi potem nie wetnie przy wklejaniu
Wczoraj nawet zdublowanych zdjęć nie mogłam poprawić ,bo awaria
Jacku miło Cię u mnie gościć
Tykwę możesz śmiało teraz sadzić,tylko na noc namocz nasionka,a potem do ziemi.Ja też nasion nie wynoszę,a folia juz otwarta na noc zostaje.
Izo to migdałek ,a zdjęcie mi się podoba ,bo nowym sprzętem robione i bardzo widoczne.
Tess u mnie dzisiaj jakby trochę schłodniało
i wiaterku więcej .Mam nadzieję,że ten wiatr nie przyniesie zimnych ogrodników.Dzisiaj w domku spa urządzam ,bo się zapuściłam na tym urlopie strasznie
Moniko dzisiaj tylko spa.
Jacku miło Cię u mnie gościć
Izo to migdałek ,a zdjęcie mi się podoba ,bo nowym sprzętem robione i bardzo widoczne.
Tess u mnie dzisiaj jakby trochę schłodniało
Moniko dzisiaj tylko spa.