Nie ma róży bez kolców... w ogrodzie u Ewy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Grudnik i storczyki

Post »

Ado
na pewno będzie w Kwiatonie, mają zawsze duży wybór :wink:

Na dworze jeszcze wiele się nie dzieje to podzielę się z Wami moimi kwiatkami doniczkowymi :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
sterlizja36
500p
500p
Od: 14 paź 2008, o 18:57

Post »

Grudniczek przepięknie ci kwitnie,masa kwiatów,mam taki sam kolor i właśnie też powtarza kwitnienie(ale nie w takiej ilości).Storczyki też niczego sobie :D .
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
sterlizja36
500p
500p
Od: 14 paź 2008, o 18:57

Post »

Grudniczek przepięknie ci kwitnie,masa kwiatów,mam taki sam kolor i właśnie też powtarza kwitnienie(ale nie w takiej ilości).Storczyki też niczego sobie :D .A u mnie krokusa nawet nie widać :cry:
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Ptaki

Post »

sterlizjo
miło mi, że ci się podobają moje doniczkowe :wink: Daleko mi do twoich ale zawsze cieszą oko :D

Zimą, gdy za oknem szaro, świat rozweselają ptaszki. Zawsze wieszamy im karmę za oknem:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja w tym roku też zimą jeżdziłam na działkę i zawoziłam takie pyzy sikorkom. Ale chyba bardziej na tym skorzystały gawrony, gdyż nawet siatek nie było na drzewach. Ale co tam też Boże istoty i też głodne. Miłego dnia życzę Ewuniu.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Ewuniu. Znów wpadłam z wizytą. Podczytałam u Grzesia, że zdobyłaś kokoryczkę - czy w sklepie i jeżeli to w którym.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Kokoryczka

Post »

aduś
nie było mnie przez weekend i mam teraz zaległości :( musze nadrobić!

Co do ptaszków to gawrony też u nas próbują wyjadac sikorkom ale jak mogę to je gonię :twisted: Poza tym w ogrodzie jest dużo krzewów owocowych (irgi i ogniki) to mają co dziobać :D

Kokoryczkę kupiłam w kwiatonie w Leśnicy. Jest tam taki duży wybór sadzonek, że można zwariować :roll: !
Wszystko by się chciało!!! Lilie, liliowce, maki, hosty, cebulki, begonie, trawy, tawułki, i co tam jeszcze...
Tylko za portfel się trzymalam :oops:
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41

Post »

Ado, jakbyś chciała, to mogę Ci udziabać kawałeczek kłącza kokoryczki, ale dopiero jak wyjdzie z ziemi :lol:
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Cześć Ewa! Szkoda, że wydałaś pieniądze na kokoryczkę, podzielił bym się z Tobą. Wspominałaś, że Ci się nie udaje, ale myślałem, że po prostu słabo rośnie. Obiecaj mi, że jak ta zakupiona Cię zawiedzie, to dasz mi znać! :D
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Grzesiu!
to bardzo miło z Twojej strony, dziękuję! :D Jak, ją zobaczylam w Kwiatonie to musiałam kupić od razu :oops: , to jak z dzieckiem, które chce TĄ zabawkę tu i teraz!!! :lol: :lol: :lol: ale z pewnością zgłoszę się jeszcze do Ciebie po jakiś patyczek :wink: innego "ziela" :lol: :lol: , jeśli pozwolisz?
Awatar użytkownika
dtlissa
200p
200p
Od: 29 mar 2007, o 22:23

Post »

hmm a ja paskudnie nie lubie Kwiatonu w Lesnicy. Wlasciciel bardzo niemily typ. A fuj... staram sie robic zakupy tam gdzie jest mily szef dla pracownikow... bylam swiadkiem jak potraktowal swojego pracownika... a fuj fuj! Nie przystoi....

Od tamtej pory nie robie tam zakupow. Bema, Dubois lub wyslylkowo... na spokojnie :wink:

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

dtlissa pisze:hmm a ja paskudnie nie lubie Kwiatonu w Lesnicy. Wlasciciel bardzo niemily typ. A fuj... staram się robic zakupy tam gdzie jest mily szef dla pracownikow... bylam swiadkiem jak potraktowal swojego pracownika... a fuj fuj! Nie przystoi....

Od tamtej pory nie robie tam zakupow. Bema, Dubois lub wyslylkowo... na spokojnie :wink:

pozdrawiam
Ale panie z obsługi bardzo miłe, a wąsatego szefa też omijam z daleka, jakiś taki buc ;:164

Ewa, jasne, że pozwolę :D
Awatar użytkownika
dtlissa
200p
200p
Od: 29 mar 2007, o 22:23

Post »

Grzesiu, tak panie z obslugi sa b. mile ... ale nie lubie dawac zarabiac tym, ktorych zachowanie mi nie pasuje ( szef ) albo odbiega od ogolnych norm..

A ten szef z wasem i lekko nalana twarza rzeczywiscie jest bucem i dlatego omijam kwiatona... chociaz wiem, ze maja dobra oferte... ale nie zlamie sie :wink: :wink:
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mialam szczęście do tej pory nie spotkać szefa :wink: !
Panie bardzo mile, nawet czasem coś przecenią :lol: , a same rośliny zawsze są pięknie poukladane, PODLANE!!! co bardzo rzadko się zdarza.
Bardzo lubię też zaglądać do Ogrodnika na pętli na Nowym Dworze - MIŁY szef, sympatycznie i ceny niskie! Duży wybór bylin i cebul! Nawet panowie zapakują towar do samochodu! :wink:
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A dzisiaj nawet na chwilę wyjrzało słońce i wyskoczylam cyknąć parę zdjęć

Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”