Edyto, u mnie dużo do karczowaniaEdytaB pisze:Zanka Ty kusicielka jesteś a nie boisz się czasem, ze jeszcze coś w twoim ogrodzi wykarczujęzanna pisze:Edyto, ja mam zawilca japońskiego (jeszcze jakieś resztki po karczowaniu zostały). Odbiór osobisty
![]()
Ogródek EdytyB - początki amatora
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
właśnie, coś w tym jest!!!!!!!!EdytaB pisze:Aha - własnie zrobiłam w pracy z siebie kompletna idiotke![]()
zamieniałm dwa dokumenty i jeszcze wmawiałam komuś że się pomylił - tak wychodzi śledzenie forum w pracy i zerkanie w dokumenty.
Ja na jakiś odwyk muszę iść bo coraz bardziej w ten forumowo - ogrodowy nałóg się wciągam
tylko że ja w domu nie mam czasu... ;-)
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
Ja chodzę teraz i prześladują mnie słowa piosenki "A co ja robię tu uuuu, co ja tutaj robię....."Ania Kropelka pisze:właśnie, coś w tym jest!!!!!!!!EdytaB pisze:Aha - własnie zrobiłam w pracy z siebie kompletna idiotke![]()
zamieniałm dwa dokumenty i jeszcze wmawiałam komuś że się pomylił - tak wychodzi śledzenie forum w pracy i zerkanie w dokumenty.
Ja na jakiś odwyk muszę iść bo coraz bardziej w ten forumowo - ogrodowy nałóg się wciągam
tylko że ja w domu nie mam czasu... ;-)
Jeszcze 2 h i koniec. Zimą łatwiej w pracy wysiedzieć, ale wiosną krzesło w d kłuje
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
dokładnie, nawet na forum dziś wyjatkowa cisza. Pewnie wszyscy szczęśliwcy siedzą w ogródkach i korzystają z pięknej pogody, żeby się wieczorem fotkami pochwalić. A nieliczne biedactwa siedzą w pracy przy biurkachEdytaB pisze: Ja chodzę teraz i prześladują mnie słowa piosenki "A co ja robię tu uuuu, co ja tutaj robię....."
Jeszcze 2 h i koniec. Zimą łatwiej w pracy wysiedzieć, ale wiosną krzesło w d kłuje
a ja jeszcze dziś na domiar złego do dentysty i na pocztę
nic dziś nie zrobię w ogrodzie....
Wpadłam przywitać się z Twoimi nowymi lokatorami. Nieźle dobrana gromadka 
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki