Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, a ja już się nauczyłam, że jak zależy mi na jakimś konkretnym kolorze, to kupuję kwitnącą roślinkę w sklepie ogrodniczym czy na targu.
Czasami jest tak, że dogaduję się z osobami, w ogrodach których rosną wymarzone przeze mnie roślinki; zamawiam wtedy jak kwitną, a pani na liściach roślin ;-) ... zapisuje, że te maja być dla mnie, a we wrześniu idę kupić
... tak było przy zamawianiu irysów i lilii.
Czasami jest tak, że dogaduję się z osobami, w ogrodach których rosną wymarzone przeze mnie roślinki; zamawiam wtedy jak kwitną, a pani na liściach roślin ;-) ... zapisuje, że te maja być dla mnie, a we wrześniu idę kupić
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Jolu, w pewnym stopniu, możesz się z tego cieszyć
... bo mniej pieniążków wydajesz, hihihi 
A tak poważnie, to muszę Ci się szczerze przyznać, że czasami, to jest mi głupio jak wchodzę do ogrodu - agrosadu, bo zaglądam tam dziennie, bo mam pod nosem i jak idę po zakupy to muszę koło niego przejść, a nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wejść.
Dobrze, że kierownik i pracownicy są mili i sympatyczni, nooo i serdecznie mnie witają, a ja zawsze coś tam muszę kupić, choćby jedna cebulkę albo jakieś nasiona.
Mam super, bo panowie wiedzą czego poszukuję i często witają mnie słowami: " ... mam dla pani ..." :P
A tak poważnie, to muszę Ci się szczerze przyznać, że czasami, to jest mi głupio jak wchodzę do ogrodu - agrosadu, bo zaglądam tam dziennie, bo mam pod nosem i jak idę po zakupy to muszę koło niego przejść, a nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wejść.
Dobrze, że kierownik i pracownicy są mili i sympatyczni, nooo i serdecznie mnie witają, a ja zawsze coś tam muszę kupić, choćby jedna cebulkę albo jakieś nasiona.
Mam super, bo panowie wiedzą czego poszukuję i często witają mnie słowami: " ... mam dla pani ..." :P
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Też bym tak chciała .U mnie na targowisku jest 3 lub 4 panów z roślinkami i mnie też już z daleka witają .Wiedzą ,że zawsze coś u nich kupię .Staram się u nich coś zamawiać ,ale niekiedy robią wielkie oczy ,bo nie wiedzą o czym ja mówię .Już nie mogę się doczekać wiosny ,aby zobaczyć co nowego przywiozą .Teraz już znam więcej roślinek i będę im zawracała głowę ,żeby mi przywieżli to ,czy tamto.Tak łatwo im nie odpuszczę .Halina Kwak pisze:Jolu, w pewnym stopniu, możesz się z tego cieszyć... bo mniej pieniążków wydajesz, hihihi
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dzień mnie tutaj nie było a tyle kolorków przybyło
zaraz cieplej
kominek piękny
w moim domu może też zrobię
ale najpierw trzeba domek wybudować
i ciekawe masz barwy ścian ... takie mocne ... żywe - idealne do pokoju dziennego zwłaszcza zimą
kominek piękny
i ciekawe masz barwy ścian ... takie mocne ... żywe - idealne do pokoju dziennego zwłaszcza zimą
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Karolu myślałam że będziesz się śmiał . Nie mam wśród znajomych ludzi którzy odważyli by się pomalować na takie kolory. Mówią że im się podoba ale by się odważyli u siebie. A ja uwielbiam kolory i w ogródku i w domu i co mi tam zawsze można przemalować na inne. A kominek teraz się bardzo przydaje wieczorami jak się rozpali to jest tak w domu przytulnie i ciepło
Genia
Genia