Przepis już spisany - serdeczne dzięki
W cieniu brzóz
-
babi52
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
DanusiuSliczny ogród,śliczna strona o roślinach .Masz tak jak ja ogród pod lasem ale widzę że ziemia tam urodzajna,ciemna nie jak u mnie piaseczek.Pomysł na wątek barw przedni.Klerodendrobium niespotykane.Jeśli można to
o szczepkę dałabym mojej siostrze,która nie ma ogrodu i hoduje roślinki w domu.Będę się rozglądała za nią też w sklepach.
Pozdrawiam Kaśka
Pozdrawiam Kaśka
przepiękny ogród i ogromna róznorodność kolorystyczna i tyle rodzajów, pozwolisz ,ze będę tu częstym gościem
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Danusiu wpadłam do Ciebie dowiedzieć się czy wypiek tortu się udał? Cieplutko
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matko jedyna, jak ja mogłam tak długo obejść się bez tych widoków?
Bardzo się cieszę, że tu wpadłam
I od razu uzupełniam - napisałaś, że masz mało roślin kwitnących na pomarańczowo. Może mało, ale za to JAK kwitną!!! Cudnie, po prostu pełen zachwyt
A do kompletu na stronie ze stopki znalazłam jeszcze to!!! Mniam!!!

Bardzo się cieszę, że tu wpadłam
A do kompletu na stronie ze stopki znalazłam jeszcze to!!! Mniam!!!

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- damapi
- 500p

- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu niestety jeszcze nie wypróbowałam przepisu na torcik
Od tygodnia są u mnie moje dwie wnusie - 3 i 4 latka. Są strasznie kochane, ale nie wiele pozostawiają mi wolnego czasu :P
Torcik musi jeszcze tydzień poczekać :P

Nalewko - strasznie mi milo gościć Cię w moim ogrodzie :P Dziękuję za ciepłe słowa
Wpadaj, kiedy tylko przyjdzie Ci na to ochota :P
Pozdrawiam cieplutko
Danka
Torcik musi jeszcze tydzień poczekać :P

Nalewko - strasznie mi milo gościć Cię w moim ogrodzie :P Dziękuję za ciepłe słowa
Wpadaj, kiedy tylko przyjdzie Ci na to ochota :P
Pozdrawiam cieplutko
Danka
Danusiu wnusie obie jak malowane, widać rosną pomocnice. Torcik nie zając nie
ucieknie w tej sytuacji wnusie najważniejsze życzę przyjemności
ucieknie w tej sytuacji wnusie najważniejsze życzę przyjemności
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
BNardzo miło i sympatycznie jest u Ciebie a jakich masz wspaniałych pomocników..będę do Ciebie zaglądać
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."