a co masz zamiar posadzić w tej drugiej donicy? czy zostawisz pustą?
Moj skromny ogrodek-julka_
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

dla Was dziewczyny i chłopaki...
hanka55...podobno od jutra ma być już ładniejsza pogoda,oby się sprawdziło
hal1959 obyś była prorokiem kochana
liska szkoda że nie mój...ale gości się u mnie
asiula właśnie chciałam ja zostawić pustą
BOżENA1542 nawóz M kupował w OBI,taki najzwyklejszy,w żółtym opakowaniu,kaska powinna wiedzieć ,bo nazwę spisywała....jak się dowiem dam znaka
To ja jeszcze o powojniku z mojego podwórka.
Mam jednego w doniczce. Domyślasz się więc, ze chucham dmucham na niego. Puściłam go po Thui. Słabo rósł. Potem koncepcja mi się zmieniła thuje przeniosłam w inne miejsce a powojnik puściłąm na siatkę. Trochę pomogłam mu się przczepić do tej siatki. Miał wtedy pączek. Codziennie chodziłąm oglądać go ... ptrzyłam jak pęka, jak się rozchyla i pewnego dnia przyjeżdzam z pracy i biegnę zobaczyć czy już... a on sobie (ten kwiat) do sąsiada poszedł... Pomogłam mu się odwrócić do mnie i mam jeden ale najpiękniejszy (dla mnie) na świecie kwiat powojnika Multi Blue
Mam jednego w doniczce. Domyślasz się więc, ze chucham dmucham na niego. Puściłam go po Thui. Słabo rósł. Potem koncepcja mi się zmieniła thuje przeniosłam w inne miejsce a powojnik puściłąm na siatkę. Trochę pomogłam mu się przczepić do tej siatki. Miał wtedy pączek. Codziennie chodziłąm oglądać go ... ptrzyłam jak pęka, jak się rozchyla i pewnego dnia przyjeżdzam z pracy i biegnę zobaczyć czy już... a on sobie (ten kwiat) do sąsiada poszedł... Pomogłam mu się odwrócić do mnie i mam jeden ale najpiękniejszy (dla mnie) na świecie kwiat powojnika Multi Blue
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Ja nie wiem co ja źlę robię, że pąk jest tylko jeden na samym końcu gałązkijulka_ pisze:najważniejsze że już wrócił...sąsiad miał go przez chwilkę tylko
ja na moich powojnikach mam już paki...duże paki i tylko czekam kiedy fotke będę mogła im zrobić
a teraz ciągle pada,więc powojnik jest przelany !!!!!! (trzymam w donicy)
Na ziemi położyłam korę i posadziłam lobelię zwisłą zgodnie z zasadą nogi w cieniu głowa w słońcu i jakoś mi nie wychodzi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski