Witajcie i mamy piękną pogodę prawie jak w lecie tego trzeba było i oby jak najdłużej u mnie motyle latają pszczółki też jest miło i cieplutko po prostu cudownie. Prace dzięki pogodzie zaś poszły do przodu schodek skończony fugi zrobione domek narzędziowy skończony półka w środku stoi druga wisi i już nie plątają się pod nogami narzędzia i buty. Farby, unigrunt, kleje, gips i inne już wywiezione do piwnicy zostało tylko to co jeszcze będziemy robić. Na pewno czeka mnie malowanie drewnochronem i malowanie dachu. Raczej z drzwiami i ze strychem nie dam rady zrobic w tym roku bo już coraz zimniej i na ogrodzie też trzeba porobić teraz przymierzam się do oprysku drzew, a potem do przycinania zanim nie pada.
zrobiłam kilka zdjęć, a że motyle są wszędzie wyszło z tego sesja motylowa
a tu ich aż pięć siedziało
Witaj
Danusiu 
sporo pracy było w tym roku, ale przez to że wiosna przyszła późno nie wyrobimy się ze wszystkim w tym roku i coś zostanie na przyszły rok, ale coś robić trzeba bo by nudno było. Pozdrawiam serdecznie życzę

i miłego dnia
Witaj
Dorotko dużo dają te zdjęcia jak było, a jak jest i wierzyć się nie chce tak było przez 4 lata, ale nie da się zrobić wszystkiego na raz. Dziękuję, napiszę Ci co bym chciała ty też jakbys coś potrzebowała to pisz chętnie sie podzielę. Pozdrawiam życzę miłego dnia
Witaj
Lucynko robie z nasionkami bo w zeszłym roku już w grudniu jak chciałam dokupić to były braki często słyszałam że na przyszły sezon będzie więc w tym roku nie czekam. Mądry Polak po szkodzie. Chętnie bym Cię poczęstowała szarlotką szkoda, że daleko mieszkasz

. Pozdrawiam serdecznie życzę słoneczka

i miłego dnia
Witaj Ewusiu

Ty już kończysz domek i ogród my czekamy na kredyt i będziemy zaczynać. Wiem jak to jest coś sie zrobi i nie wyjdzie to do końca tak jakby się chciało. Działka działką, ale mam kilka takich rzeczy co wyszło inaczej drugi raz bym tego nie zrobiła. No cóż tragedi nie ma musi pozostać. Teraz czeka mnie decyzja gdzie kontakty gdzie co będzie stało i zas można popełnić błąd, ale tym razem nie bedę sie spieszyć z decyzja. Pozdrawiam życzę milego dnia
I żurawinka
Witaj Hanno

Malinowy smaczek super miałam go do połowy września owoców bardzo dużo, jeszcze je mam dojrzewają powolutku i podjadam sobie jak przychodzę na działkę. Słodziutki dzieciaki go uwielbiają mnie też smakuje, ale ja wole wieksze takie na kanapkę. Już mam swojego faworyta na przyszły rok. Trzy odpadają a w zamian zastanawiam się nad innymi. Ja Aksamitki mam mieszane różne kolory i tak zbieram na wiosnę sieję bardzo lubię te kwiatki. Pozdrawiam życzę miłego dnia i duzo
Pozdrawiam wszystkich serdecznie miłego dnia