No i kolejne wspaniałe dalie nam pokazałaś. Ta pierwsza to chyba 'Park Princess'? Moja na razie niziutka, bo ma dopiero roczek, ale bardzo zwarta co ma swoje plusy, bo się nie wyłamuje. Choć wiem, że docelowo ma kwiaty o średnicy 20cm!
Mi bardzo podobaja się lilie, ale niestety są przysmakiem nornic, choć ta żółta to chyba tygrysia? Tych te pasibrzuchy nie ruszają. Ale nie moge im darować, że zjadły moje alstroemerie, które pielęgnowałem od dwóch lat i chyba nawet w czymś posadziłem, ale nornice przelazły i tak... Jeden ogrodnik sadzi te piękne lilie w starych bębnach po pralkach. Chyba i ja tego sposobu spróbuję
Asiu kolekcja dali imponująca, szczególnie podoba mi
sie ta różowa chryzantemowa ,ja dawniej sadziłam
dużo dali teraz mam mniej miejsca to i mniej sadzę,
ale jeszcze nie kwitną
witam Cie Asiuniu. Trochę mnie nie było u Ciebie więc przybiegłam sie przywitać i nadrobic zaleglosci. Dalie cudne i ta lilia w chmurach- sliczna. U nas tez upał i nie ma co liczyc pewno teraz na wejście do lasu. Ale juz nie mogę się doczekać kiedy będzie wysyp grzybów- bo tak jak działke to uwielbiam również zbierać grzybki. Buziaki dla Ciebie i życzę miłego dnia. :P
hanka55, giga45 uwielbiam robić zdjęcia, a w połączeniu z kwiatami można uzyskać super kombinacje
a tak w ogóle to lubie fotografować kwiaty bo tylko one mi chcą pozować albo nie mają innego wyjścia ;)
KDanuto, blue dziękuje za odwiedziny
a ta biała ma bardzo duże kwiaty. na zdjęciu tego nie widać, ale postaram się ją zmierzyć, bo dziś nie mogłam znaleźć metrówki
Witaj Kochana Asiuniu. Dzisiaj m.in. specjalnie poleciałam na działke aby zawiązać wstążeczke na dalii o ktorą prosiłaś, a to dlatego ze od 1 września nie będzie mnie w kraju i M wszystko by pomieszał. Dostał całkowity zakaz ruszania wszystkiego co kwitło. Niech będzie busz, ale przyjadę to sama sie z tym rozprawię, a nie tak jak w tamtym roku wszystko przyciął prawie rowno z ziemią i nie wiedziałam co gdzie i jak.
Buziaki dla Ciebie i pozdrowionka. papap :P :P :P :P