taki metrowy z masą owoców. Wybrałam czerwone... ale zastanawiałam sie na zóltymi
Ogród - hal1959 /r.2008/
Miłego dnia życzę. Ja kończę kawę i lecę mieszać ziemię dla 4 róż, migdałka wkopać, ciemierniki.. trochę porządków zrobić. Słoneczko się przedziera,więc jest szansa, że obei dziś troche popracuję 
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witam serdecznie
Halinko u mnie piękny dzień
ale coś boli mnie głowa
a dziś mam spotkanie psiarzy o 16 w Ełku i grilla no ale może mi przejdzie.
Kochanie migdałek jest piękny wiosną kiedy jest cały w kwiatach a w ogrodzie jeszcze kwiecia jest mało
Nawet kiedy przekwitnie wygląda bardzo ładnie ,pozwolę sobie wkleić u Ciebie i dla Ciebie mojego migdała ,myślę ,że się nie pogniewasz

Miłego dnia
Halinko u mnie piękny dzień
Kochanie migdałek jest piękny wiosną kiedy jest cały w kwiatach a w ogrodzie jeszcze kwiecia jest mało
Nawet kiedy przekwitnie wygląda bardzo ładnie ,pozwolę sobie wkleić u Ciebie i dla Ciebie mojego migdała ,myślę ,że się nie pogniewasz

Miłego dnia
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu zawsze mi się podobał migdałek,te jego kwiaty
,ech muszę go mieć
Isiu cieszę się,że podałaś mi tę informację o ogniku muszę spróbować tak zrobić, nic nie ryzykuję bo i tak mi nie kwitł,a może ten zabieg pomoże
Jadziu jak mogłabym się gniewać za tak cudnego migdałka,to zaszczyt go mieć
,może ktoś nie do czyta i będzie myślał,że mój
.Mój zanim zamienił się w śliwkę też pięknie kwitł choć był mniejszy i młodziutki.Miłego popołudnia 
Isiu cieszę się,że podałaś mi tę informację o ogniku muszę spróbować tak zrobić, nic nie ryzykuję bo i tak mi nie kwitł,a może ten zabieg pomoże
Jadziu jak mogłabym się gniewać za tak cudnego migdałka,to zaszczyt go mieć