Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiolu,ubolewam ale nad tym że potrzebna dziewczynka i chłopczyk.Jak kupowałam to do głowy mi nie przyszło że potrzebna jest parka by owocowały.Teraz to ja jeszcze nie wiem jaką płeć posiadam
jak się ujawni mój osobnik ale pewnie nie w tym roku,to będę poszukiwać partnera.Wtedy Ty jako biuro matrymonialne może mi pomożesz
.Serdeczne dzięki za pamięć 
Pozdrawiam Magda 
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniały żarnowiec Madziu
Napisz jak o niego dbasz i ile ma lat. Ja w tym roku kupiłam sobie maleństwo, chyba takiego koloru jak twój i ciekawa jestem po ilu latach osiągnie takie rozmiary.
I jeszcze jedno pytanko - przycinasz go? Słyszałam, że trzeba to robić po kwitnieniu, aby zyskał gęsty pokrój. Kiedy go kupowałam pani w ogrodniczym twierdziła, że nie tnie się go i komu tu wierzyć
I jeszcze jedno pytanko - przycinasz go? Słyszałam, że trzeba to robić po kwitnieniu, aby zyskał gęsty pokrój. Kiedy go kupowałam pani w ogrodniczym twierdziła, że nie tnie się go i komu tu wierzyć
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko,po deszczu nie ma już śladu.Teraz prawie każdego wieczoru idzie w ruch wąż i konewka.Susza jak ... .
Żarnowiec,jest naprawdę ładny,szkoda że zdjęcie tego nie oddaje
bo w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy
Karolu,Gazanie kupione.Przeprowadzałam próby siania ale z marnym skutkiem
Wiolu,Żarnowiec kupiłam wiosną 2006.Teraz to jest jego 3 sezon.Nie potrzebuje specjalnej troski,tylko czasem troszkę amciu,ewentualnego okrycia przy bardzo mroźnej zimie i cięcia (tak jak piszesz zaraz po przekwitnięciu)
Pierwszego roku,obcięłam go o połowę a teraz to tnę o 1/3.
Mam jeszcze poziomy Żarnowiec,którego nie obcinam(usuwam mu tylko uschnięte gałązki),pokażę go jak zakwitnie
Żarnowiec,jest naprawdę ładny,szkoda że zdjęcie tego nie oddaje
Karolu,Gazanie kupione.Przeprowadzałam próby siania ale z marnym skutkiem
Wiolu,Żarnowiec kupiłam wiosną 2006.Teraz to jest jego 3 sezon.Nie potrzebuje specjalnej troski,tylko czasem troszkę amciu,ewentualnego okrycia przy bardzo mroźnej zimie i cięcia (tak jak piszesz zaraz po przekwitnięciu)
Pierwszego roku,obcięłam go o połowę a teraz to tnę o 1/3.
Mam jeszcze poziomy Żarnowiec,którego nie obcinam(usuwam mu tylko uschnięte gałązki),pokażę go jak zakwitnie
Pozdrawiam Magda