Teraz ja - treissi
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I biedny jeszcze zostałeś zbesztany. Jak rany, że też komuś tak się chce... Ja swoje zdanie o moim wątku wyraziłam, podobnie Moniczka i inne dziewczyny. Jak ktoś powie, żeby się u niego nie odzywać, no to ok - i jest pięknie. Ale wałkować to do znudzenia, kiedy i tak ktoś ma być niezadowolony mimo wszystko, hm... Nie wiem Czarodzieju czy się cieszysz, że właśnie wróciłeś na forum.
A zapomniałam o fikusie m. jutro fotki - jak bum cyk cyk. Tylko to aż wstyd pokazać.
A zapomniałam o fikusie m. jutro fotki - jak bum cyk cyk. Tylko to aż wstyd pokazać.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś, pięknie kwitną Ci te hibiskusiki i to o tej porze roku. Super kolorki. na te szare dni.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dracenkę
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dracenkę

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ja mam już dosyć dyskusji na wiadomy temat. Wydaje mi się, że my mamy zapewnione to na czym nam zależało. Kwestia tylko moznakowania - mam nadzieję
Moje hibki, aż podskoczyły z radości na te pochwały. Tosiu na pewno je widziałaś - tylko może kolorki wydawały się inne, bo dopiero teraz ustawiłam aparat i wychodzą realniejsze

Moje hibki, aż podskoczyły z radości na te pochwały. Tosiu na pewno je widziałaś - tylko może kolorki wydawały się inne, bo dopiero teraz ustawiłam aparat i wychodzą realniejsze

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Zaryzykować można, ale to zależy od ceny. U mnie zazwyczaj są drogie, więc wole nie ryzykować. A jak chcesz już koniecznie, to już masz szczepkę u mnie - cięcie i ukorzenianie wiosną, teraz nie ma szans.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona