Madziu walę prosto z mostu, ale już wiek nie ten i się zapomina, chyba muszę mu pisać na czole. :P :P ,a często jak są okazje to jest w delegacji i jakoś umykają te okazje i synowi nie ma kto przypominać, a ja ambitna nie będę się upomiała.
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu,postaram się zapolować na inne kolorki
Bożenko,ja Posłonki odkryłam w tym roku i zakochałam się w nich jeszcze na zdjęciu.Są cudne.Będę mieć dużo Posłonków

Dorotko,masz magnesy na lodówkę?
Jeśli nie to sobie kup i napisz taką wielką kartkę z życzeniami.Tak jak to się teraz robi na ślub.Taka lista prezentów
A Krzysiu,czyta co Ty tam piszesz w "swoim ogródku"?
Jeśli czyta to ja tam do niego coś napiszę

Bożenko,ja Posłonki odkryłam w tym roku i zakochałam się w nich jeszcze na zdjęciu.Są cudne.Będę mieć dużo Posłonków
Dorotko,masz magnesy na lodówkę?
Jeśli nie to sobie kup i napisz taką wielką kartkę z życzeniami.Tak jak to się teraz robi na ślub.Taka lista prezentów
A Krzysiu,czyta co Ty tam piszesz w "swoim ogródku"?
Jeśli czyta to ja tam do niego coś napiszę
Pozdrawiam Magda 
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magda, sprekelia super - ja dostałam niedawno jej cebulkę, już wsadzona do donicy zobaczymy co z niej wyrośnie i czy w ogóle zakwinie
może będzie taka ładna jak Twoja
?
fajne prezenty dostałaś
może będzie taka ładna jak Twoja
fajne prezenty dostałaś
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Kobiety,
Przecież faceci mają bardzo dobrą pamięć,ale krótką i aby przeczytać kartki też trzeba pamiętać o tej czynności,
Facet jest to gatunek potrzebny ale bardzo powolnie i trudno reformowalny do ostatnich swoich dni i choc nas czasami szlak trafia to i tak niewiele możemy tu zrobić,
On pamięta w danej chwili, a i tak zapomnii przy najbliższej okazji, oczywiście bywają choć sporadycznie wyjątki od tej reguły,
Pozdrowionka
:P
Przecież faceci mają bardzo dobrą pamięć,ale krótką i aby przeczytać kartki też trzeba pamiętać o tej czynności,
Facet jest to gatunek potrzebny ale bardzo powolnie i trudno reformowalny do ostatnich swoich dni i choc nas czasami szlak trafia to i tak niewiele możemy tu zrobić,
On pamięta w danej chwili, a i tak zapomnii przy najbliższej okazji, oczywiście bywają choć sporadycznie wyjątki od tej reguły,
Pozdrowionka
:P
-
jol_ka
- 1000p

Magda, posłonek fajniutki, trochę przypomina mi miniaturowy kosmos
Twoje lilie wyglądaja na wyrośnięte przy tym moim kurduplu hihi
czosnek miodzio - bardzo je lubię
znaczy się podziwiać, nie jeść ;)
rabata różana super sie zapowiada - napisz jakie zachowałaś odległości pomiędzy różami- w ub. roku sama sadziłam takie badylki i bardzo się rozrosły, za rok będę musiała przesadzać
czosnek miodzio - bardzo je lubię
rabata różana super sie zapowiada - napisz jakie zachowałaś odległości pomiędzy różami- w ub. roku sama sadziłam takie badylki i bardzo się rozrosły, za rok będę musiała przesadzać
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Jolu,ja jestem kompletna noga jeśli chodzi o róże.Posadziłam je tak troszkę przypadkiem.Odległość między krzaczkami 50-70 cm.Nie wiem czy to dobrze czy żle
A ty w jakich odstępach sadziłaś?
Mireczko,witam Cię serdecznie.
Tak rzadko jesteś na forum
I u siebie tak mało pokazujesz a ja chcę więcej.Czekam na następne Twoje zdjęcia i wizyty u mnie.Pozdrowionka 
A ty w jakich odstępach sadziłaś?
Mireczko,witam Cię serdecznie.
Tak rzadko jesteś na forum
Pozdrawiam Magda 
-
jol_ka
- 1000p

Magduś, moje sadziłam bliżej, zostawiając ok 30cm między nimi. Miałam nadzieję, że pójdą w górę a nie na boki no ale oczywiście wolały tą drugą opcję hihi
wydaje mi się, że u Ciebie powinno być OK - na zdjeciu wyglądało mi że jest mniejsza odległość, złudzenie apteczne jak mówi mój kumpel ;) Na wszelki wypadek może zajrzyj do wątku różanego, dziewczyny na pewno udzielą wskazówek
zajrzyj proszę na pw ;)
wydaje mi się, że u Ciebie powinno być OK - na zdjeciu wyglądało mi że jest mniejsza odległość, złudzenie apteczne jak mówi mój kumpel ;) Na wszelki wypadek może zajrzyj do wątku różanego, dziewczyny na pewno udzielą wskazówek
zajrzyj proszę na pw ;)
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki