Cudownie spacerować po Twoich włościach

A zapraszam, zapraszamBeata T pisze:ale piękne chryzantemki, no i widoczki tyle jeszcze do oglądanie jest u Ciebie :P
;:13 a jakie pyszne gwiazdeczki ,muszę foremkę zdobyć no i na pewno skorzystam z przepisu....ojej i naleweczka
Ewelinko to będziesz miała gości w te jesienne wieczorki, oj będziesz miała
No ładnieinag1 pisze:Ewelino ,już nie wiem ile tak naprawdę spędziłam godzin w Twoim pięknym ogrodzie. Nie będę powtarzać jaki masz piękny i modelowy ogród ,bo to już słyszałaś wiele razy. Tylko podpisuję się pod takimi komentarzami. Opowiem Ci coś innego.Doszłam w Twoim ogrodzie do pięknych waz i nawet zawołałam męża ,żeby zobaczył o jakie mi wazy chodzi ,bo już też od dłuższego czasu właśnie takich dużych szukam.Cierpliwie przebrnęłam przez Twój opis jak to szukałaś ich po Europie,bo tak intuicyjnie czułam ,że kupiłaś je w Polsce i.........kłania Ci się rodowita mosinianka.![]()
Podoba mi się Twoja podwójna ketmia.Mam też parę krzaczorków w swoim ogrodzie o różnych kolorach kwiatów a podwójną mam jasną z takimimazaczkami czerwonymi.
Alu ja chyba najbardziej nie mogę się doczekać kwiatków cebulowych posadzonych po raz pierwszy tej jesieni.Fleur 78 pisze:Chryzantemy masz prześliczne, Ewelinko, a jesień jeszcze nie taka straszna... Teraz już będzie tylko gorzej...![]()
![]()
... aż do wiosny!
Ale za to jak wtedy ucieszy pierwszy kwiatek!!!
Ja chyba też!Raczek pisze:Alu ja chyba najbardziej nie mogę się doczekać kwiatków cebulowych posadzonych po raz pierwszy tej jesieni.Fleur 78 pisze:Chryzantemy masz prześliczne, Ewelinko, a jesień jeszcze nie taka straszna... Teraz już będzie tylko gorzej...![]()
![]()
... aż do wiosny!
Ale za to jak wtedy ucieszy pierwszy kwiatek!!!
Ja tez zapominam o niektórych cebulkach. Zeszłej jesieni nasadziłam ich bardzo dużo i potem wiosną miałam niespodzianki...inag1 pisze:Oj,to tak jak ja ! Też nie mogę się doczekać cebulowych.Nie zapisałam wszystkich i ale będzie frajda jak zaczną rosnąć na wiosnę . Znowu będę się dziwiła skąd ta roślinka się wzięła ,bo jak zwykle będę pewna ,że jej nie sadziłam