no to zapadło...
jaki temat, bo powinien być NASZ WSPÓLNY?
ps. poprosimy Adminka jak skończymy się decydować o przeniesienie lub wykasowanie tych postów...
Ej, tam będziemy wklejać te specjalne, a nasze wątki będą nasza domową dokumentacją...
może umrą śmiercią naturalną, ale MY będziemy razem...
bo zakładanie wątków solo zrobi straszne zamieszanie....
albo się mylę?
Ja nie jestem pewna, czy taki wspólny wątek zda egzamin, Zrobi się totalny miszmasz, nie będzie wiadomo o co chodzi... Nie wiem, nie podobają mi się nowe porządki, tylko dlatego że kilku osobom przeszkadzały ploteczki na osobistych wątkach...
katrina26 pisze:I co, tam będziemy wszyscy wszyscy wklejać zdjęcia i rozmawiać tak jak do tej pory tutaj? Bez sensu, ja już nic nie rozumiem, w takim razie po co mi teraz mój wątek? Przecież w dwóch miejscach nie będę wklejać tych samych zdjęć, a potem lecieć do innego tematu i patrzyć czy ktoś coś o nich napisał. Porażka jak dla mnie. Coraz mniej mi się to wszystko podoba. Zabijają atmosferę tego forum. Coraz mniej mam ochotę tu pisać
Więcej nowymi zasadami zrobili zamieszania, niż go było wcześniej. Teraz wszyscy są zdezorientowani, bo nikt nie wie o co chodzi i co może w swoim wątku a za co dostanie po łapkach.
Jeśli atmosefera stanie się nie do zniesienia, nie będzie innego wyjścia.
Stwórzmy własne forum na którym będziemy bez ograniczeń pokazywać kwiatki i rozmawiać o czym nam się żywnie podoba.
Może się mylę ale ta cenzura chyba dotyczy tylko wątków tematycznych,z identyfikacją roślin czy coś w tym stylu a w naszych osobistych chyba możemy pisać jak dotychczas?
Jeju mam nadzieje że tak,bo jak nie to o czym tu pisać?.Przecież nikt nie będzie na dzień dobry pisał wywodów na temat każdego kwiatka z osobna.Bo wychodzi że jak napisze "ale ładny kwiatuszek"to co zablokują mnie?.Nic z tego nie rozumiem i już nawet nie wiem o czym pisać.
basga pisze:Może się mylę ale ta cenzura chyba dotyczy tylko wątków tematycznych,z identyfikacją roślin czy coś w tym stylu a w naszych osobistych chyba możemy pisać jak dotychczas?
Już sama nie wiem, bo podobnie to zrozumiałam jak Ty Basiu, ale widząc to rozczarowanie forumowiczek stwierdziłam ,że jednak się mylę.
Oby tak było jak mówisz. Czekam w napięciu co z tego wszystkiego wyniknie