Skromny ogród Joli - 2008r.
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu - widzę, że można juz wejść do Twojego ogródka... nie przejmuj się kochana, na pewno znajdziemy rozwiązanie, dojdziemy do porozumienia.. nie odchodź z forum. Problemy są po to by je pokonywać. Rozumiem, że jest Ci przykro, tak jak Ave, ale jak Hania pisała... juz po burzy, teraz należy wypatrywać słonka,
Ja dopiero co Ciebie poznałam i od razu bardzo polubiłam. Zostań z nami.
A miałaś ochotę odejśc???gagawi pisze:Jolu - widzę, że można już wejść do Twojego ogródka... nie przejmuj się kochana, na pewno znajdziemy rozwiązanie, dojdziemy do porozumienia.. nie odchodź z forum. Problemy są po to by je pokonywać. Rozumiem, że jest Ci przykro, tak jak Ave, ale jak Hania pisała... już po burzy, teraz należy wypatrywać słonka,
Joluś nie wygłupiaj się... wróciłam już po wszystkim i nie bardzo wiem o co tak naprawdę poszło ale......czytałam ten wątek "nie na temat" i wiesz co ... nawet mi się pisać tam nie chce bo .........ludzie wytykają Ci drzazgi nie widząc belki u siebie!!!!
Niestety wszystko zleży od punku odniesienia a nasze zdanie jakże łatwo się rozciąga w kierunku, który akurat nam pasuje!
Joluś u mnie spadł mały śnieżek. Pobiegłam zrobić zdjęcia zanim się stopi i za chwilę umieszczę u mnie
Cieszę się, że rolinki okryłam i przygotowałam do zimy choć wolałabym, żeby juyto ten śnieg spadł bo dzis sobota i mogłąbym coś jeszcze zrobić...
Miłego dnia Ci życzę.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Jola, nawet się nie waż!!! Gdyby nie takie osoby jak Ty, nie byłoby mnie tutaj... 
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane dziewczyny, nie powiedziałam że odchodzę a jedynie zastanawiam się nad odejściem.Nie jestem zła że zlikwidowano mój nowy wątek a jedynie jak go zlikwidowano.Nie ma człowieka który nie popełnia błędów a jeśli już je robi powinno mu się zwrócić uwagę .Czasami jest tak że człowiek robi coś nie świadomie ,lub z braku wiedzy. Swój nowy wątek zatytułowałam / ploteczki u Joli/ i gdyby ktoś mi chociaż zwrócił uwagę że nie powinnam wklejać zdjęć kulturystów , sama bym je zlilwidowała a nawet poprosiła o usunięcie wątku. Potrawię wszystko zrozumieć i przystosować się panujących obyczajów . Najbardziej zabolało mnie to że moderator napisał do mnie : cyt. usunełam Twój plotkarski wątek .
Jeśli nauczyciel nie ma cierpliwości do dzieci , nie powinien być nauczycielem.........
Jeśli nauczyciel nie ma cierpliwości do dzieci , nie powinien być nauczycielem.........
TYCH kulturystów co są w wielu wątkach?jollla500 pisze:Kochane dziewczyny, nie powiedziałam że odchodzę a jedynie zastanawiam się nad odejściem.Nie jestem zła że zlikwidowano mój nowy wątek a jedynie jak go zlikwidowano.Nie ma człowieka który nie popełnia błędów a jeśli już je robi powinno mu się zwrócić uwagę .Czasami jest tak że człowiek robi coś nie świadomie ,lub z braku wiedzy. Swój nowy wątek zatytułowałam / ploteczki u Joli/ i gdyby ktoś mi chociaż zwrócił uwagę że nie powinnam wklejać zdjęć kulturystów , sama bym je zlilwidowała a nawet poprosiła o usunięcie wątku. Potrawię wszystko zrozumieć i przystosować się panujących obyczajów . Najbardziej zabolało mnie to że moderator napisał do mnie : cyt. usunełam Twój plotkarski wątek .![]()
Czyli kasowanie jest wybiórcze?
Przecież w tej aferze moderatorzy mowili, zeby zakladac plotkarskie watki...
czyli wszystkim wolno tylko nie Tobie Jolu?
Nie będę nazywala rzeczy po imienu... jesteśmy dorośli, mamy swoje rozumy!
Każdy wie, jak to się nazywa
Kochani to forum istanieje tylko dlatego, ze my istniejemy - my forumowicze - tez zwykłe ludki bez władzy! Pamiętajcie o tym
"wstyd Panie dziejku wstyd !"
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jola - ja tez nie zgadzam się żeby Ciebie nie było
Ludzie jak Ty tworzą to forum. Liska ma rację - samo z siebie nie istnieje. Wypracujmy razem to co można i gdzie można. Po burzy zawsze przychodzi słońce, po zimie wiosna. Jak wszystko obudzi się do życia, zapomnimy zimę.
I powtarzam pytanie za maakitą
I powtarzam pytanie za maakitą
Jola, Tadeusz48 pisze, że on bezpieczniejszy niż kulturyści!
Znaczy- alternatywa jest!
Ale już nie poprosżę o foty mięśniaków.
Nie Ciebie bo znów za mnie oberwiesz
Znaczy- alternatywa jest!
Ale już nie poprosżę o foty mięśniaków.
Nie Ciebie bo znów za mnie oberwiesz
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Jolu założyłam wątek "do Jollla500" żeby Ci nie zaśmiecać
zapraszam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 623#554623
i żeby Ci nie podzielili wątku przeze mnie
Bardzo ładny masz ogródek.
zapraszam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 623#554623