Widziałam robinię u Wioli i czekam jak moja obsypie się kwieciem. Jeszcze chwilkę trzeba poczekać
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko,myślę że jeśli kupisz w tym roku piwonie,to w przyszłym możesz spodziewać się kwiatów.W Olkuszu są małe piwonie krzaczaste już z pąkami kwiatowymi
A co do koloru to już wybór należy do Ciebie.
Widziałam robinię u Wioli i czekam jak moja obsypie się kwieciem. Jeszcze chwilkę trzeba poczekać
Pozdrawiam Magda 
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Magda, ja już jestem chora na złotokap ale przez Ciebie to choróbsko się jeszcze pogłębia. Twój widać młody a już się z dobrej strony pokazuje hihi, oby tak dalej 
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiolu,od początku jak zakładałam ogród,to postawiłam na kwitnące krzewy.Cały czas je dokupuje,bo chcę skończyć z monotonią tuj,które napotykam przemieszczając się po moim osiedlu.Swoją drogą w ogrodzie mojego dziadka rosły same kwitnące krzewy i to był raj na ziemi.Ja może za parę lat też tak będę miała.Krzewów iglastych, jest u mnie jak na lekarstwo.Jeśli będę chciała je podziwiać, to zaglądnę do sąsiada
Dorotko,ten złotokap przyjechał z tą dostawą od Zosi,jak byłaś u mnie
Jolu,ja cały czas pozbywam się kolejnych chorób, jak realizuje kolejne chciejstwa.Więc wszystko jeszcze przed Tobą

Dorotko,ten złotokap przyjechał z tą dostawą od Zosi,jak byłaś u mnie
Jolu,ja cały czas pozbywam się kolejnych chorób, jak realizuje kolejne chciejstwa.Więc wszystko jeszcze przed Tobą
Pozdrawiam Magda 
podziwiam twój ogród i jestem pod wielkim wrażeniem ,bardzo podoba mi się lnkarwilla czy trzeba wykopywać ją na zimę
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
Grzegorz B
Madziu ale masz okazy u siebie, zaraz padnę z wrażenia
, ja też chcę takiego klona
, gdzie Ty nabywasz takie rarytasy, ja je tylko oglądam na fotkach
a u Ciebie rosną w ogrodzie. Pięknie, pięknie, za jakiś czas jak się rozrosną to będzie bardzo wartościowy ogród
Ale masz gęsty perugowiec, w jakiej masz go ziemi, bo ja w zwykłej i jest taki wyłysiały
, muszę coś z nim zrobić. Madziu dawno mnie u Ciebie nie było i teraz z podziwu nie mogę wyjść, bo wszystko się tak rozrosło, że ho ho. Piwonia super
jak i cała reszta. Róża ma się bardzo dobrze, a i zauważyłem, że masz bardzo, bardzo dużo okazów w formie piennej, czy je bardziej lubisz, czy masz w tym jakiś cel