Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak z reala
Miałam już nic nie kupować i nawet nie miałam zamiaru podhodzić do stoiska z kwiatami. Ale taką wielką cenę wystawili, że nie mogłam nie kupić
Właśnie jestem strasznie zdezorientowana faktem, że te plamy pojawiły się tak nagle
Ale jak ją kupowałam na pewno ich nie było - obejrzałam ją dokładnie. W domu jak je zobaczyłam to jedyne co mi przyszło na myśl to to, że zmarzła. Chodź z drugiej strony to była na dworku króciutko - tylko do samochodu i do domu
A w samochodzie cieplutko, bo ja zawsze grzeję 
- treissi

Eee... teściowej jeszcze dużo brakuje do maniaczki
Na początku się wciągnęła i latała razem ze mną za kwiatkami, ale potem dała sobie spokój. Lubi kwiaty, ale nie szaleje tak jak ja... jak My wszystkie tu na forum. Jakby umiała obsługiwać komputer i zaczęła czytać forum yo kto wie... co by się działo 
A tutaj jeszcz dwa moje ulubione kwiaty teściowej

A tutaj jeszcz dwa moje ulubione kwiaty teściowej

- treissi

Spójrzcie proszę na ten temat. Mnie osobiście zbulwersował i zasmucił
Bo mojej wypowiedzi jestem przyszykowana, że mój temat zostanie dokładnie przejżany i niewykluczone, że zmieniony lub usunięty. Ale dla mnie to jest conajmniej dziwne
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
P.S. Mam nadzieję, że nie rażą Was w oczy emotki, których użyłam.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... sc&start=0
P.S. Mam nadzieję, że nie rażą Was w oczy emotki, których użyłam.
jak mi się nie podoba program w telewizji to mam do przełączania pilota ,a jak się komuś nie podoba forma topiku to niech nie włazi i nie czyta ....takie jest moje zdanie ,po to sie zarejestrowałam na forum bo odpowiadała mi forma kontaktów z ludżmi ,jeśli będę chciała suchych informacji o roślinach ,to sobie klikam w google i zawsze znajde dla mnie to jest narzucanie komuś swojej woli a tego nie cierpie mam swój rozum i nie zawacham się go użyć ....i sobie wkleję gifa
a co mi tam