Pod puszczą cz.2
- Zuzia111
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod puszczą cz.2
Elu...widzę że twoje różyczki mają się świetnie
, ja na swoje niektóre odwracam głowę.
Smagliczka przez to zimno nie chce się pokazać w pełnej krasie..u mnie to samo.
. Podobnie jak ty czekam na majówkę i na
jak je zobaczymy senność przejdzie, poczujemy werwę do pracy. 
-
Babciabenia

- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Elu jak są pędy to będą i pączki jak nie teraz to za moment ,widzę że będą kwitły a bez ten jest bardzo łatwy do przyjęcia się!
Wysłałam jeszcze dwóm osobom ale się chyba zagniewały, bo nic nie napiszą ani nie zajrzą do mnie ,a ciekawa jestem czy z powodu, że im się przyjęły czy, że nie przyjęły!
Wysłałam jeszcze dwóm osobom ale się chyba zagniewały, bo nic nie napiszą ani nie zajrzą do mnie ,a ciekawa jestem czy z powodu, że im się przyjęły czy, że nie przyjęły!
- pela11

- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Zuziu ,, właśnie jakoś tak wszystko kwitnie jakby na niby , niby kwitnie , niby na coś czeka a potem nie rozkwitając do końca przekwita .Słyszę podawane informacje o zagrożeniu wodą w małopolsce , ale mam nadzieję że u Ciebie nie będzie podtopień na działce . U mnie też od rana leje jak z cebra a ja muszę na rower i do pracy .
Bożenko .Tak to już jest z ludzmi , pokazują się i odzywają jak coś potrzebują a jak osiągną cel to potem mają Cię w nosie .Nie ma powodu żeby bzik komuś się nie przyjął bo Ty masz otwarte serce dla wszystkich ale odwrotnie niestety nie zawsze to się potwierdza , samo życje , nie ma się co przejmować ,ja tylko wiem że to co dajemy z siebie zawsze do nas powraca . Bożenko , u Ciebie też paskudna pogoda , oby do niedzieli , potem ma być lepiej .
Bożenko .Tak to już jest z ludzmi , pokazują się i odzywają jak coś potrzebują a jak osiągną cel to potem mają Cię w nosie .Nie ma powodu żeby bzik komuś się nie przyjął bo Ty masz otwarte serce dla wszystkich ale odwrotnie niestety nie zawsze to się potwierdza , samo życje , nie ma się co przejmować ,ja tylko wiem że to co dajemy z siebie zawsze do nas powraca . Bożenko , u Ciebie też paskudna pogoda , oby do niedzieli , potem ma być lepiej .
- Ola2310

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Eluś musisz sobie daszek na rowerek załatwić...Nie zazdroszczę ci.
Ja też do pracy na popołudniu i niby autem , ale jak sobie pomyślę , że mam wychodzić w taką pogodę to aż coś mi się robi.Lało i to porządnie całą noc a teraz niby trochę mniej , ale pada.
Chcę
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też do pracy na popołudniu i niby autem , ale jak sobie pomyślę , że mam wychodzić w taką pogodę to aż coś mi się robi.Lało i to porządnie całą noc a teraz niby trochę mniej , ale pada.
Chcę
- Zuzia111

Eluniu..nie wyobrażam sobie w taką pogodę na rowerze.
Niemniej jak mus to mus.
Spodziewałam się dziś polepszenia pogody, jest pogorszenie.
. Jutro u mnie te targi ogrodnicze...nawet w deszcz pojadę.
Tylko czy ci z kwiatkami przyjadą. 
- pela11

Olu , mam specjalną , długą pelerynę co nie znaczy że nie moknę i tak , ale ja już jestem zaprawiona w bojach bo jeżdżę rowerem cały rok nawet w śnieżyce .W deszczu jednak wyjątkowo nie lubię jeżdzić .Wszyscy już spragnieni jesteśmy
i podobno jest w majówkę szansa .
Zuziu , mus , to mus , nie ma rady ,Ale jutro już ma być lepiej , więc śmigaj na targi , tylko nie zabieraj za dużo forsy bo wydasz tyle ile zabierzesz
.Ja mimo porannej ulewy pojechałam na targ , niestety niewielu handlowców przyjechało w taką pogodę , no ale oczywiście kupiłam jeszcze 6 cebul lilii , pierwiosnki ,3 bukszpany ,smagliczkę i miałam chęć na więcej , ale dałam sobie po łapach bo znowu na balkonie stoi już i tak petarda do posadzenia .Nawtykałam też pod butelki różnych patyków to może coś się ukorzeni .Do ogrodu jadę w niedzielę rano .

Zuziu , mus , to mus , nie ma rady ,Ale jutro już ma być lepiej , więc śmigaj na targi , tylko nie zabieraj za dużo forsy bo wydasz tyle ile zabierzesz

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Eluś ,no ja to bym się na rower nie nadawała,a kiedyś jak byłam młoda to dużo jeździłam i już zapomniałam ,na chwile wsiądę to nogi mi się trzęsą ze strachu
,wolę chyba piechotę ,w ogródku ślicznie Ci kwitną hiacynty, u mnie takie łyse ,bo stare,w jesieni nic nie dokupiłam ,pozdrawiam 
-
Babciabenia

- pela11

Martuniu , spacery owszem , ale po parku i ogrodzie a tak to jednak wolę rower bo po prostu szybciej . Podsyp swoje hiacynty nawozem to wzmocnią się cebulki i będą znowu ładnie kwitły . Życzę ciepłej i ogrodowo pracowitej majówki .
Bożenko , pogodynka wygląda całkiem możliwie , niech się tylko jeszcze sprawdzi
Bożenko , pogodynka wygląda całkiem możliwie , niech się tylko jeszcze sprawdzi
- Zuzia111

Elu...u mnie od rana upragnione
..nareszcie.
.Szkoda że trochę zimno, może na południe się ociepli. Na targi jadę po konkrety, nie wiele tego..tam jednak zatraca się rozsądek, posłucham więc ciebie.
. U mnie pod butelkami także patyków, najwięcej hortensjowych, tylko kiedy to urośnie
. Może na giełdzie gotowca, tylko to było by już nadprogramowo.
Elu życzę ci dużo
na działce i wykonania planu. 
-
Babciabenia

U mnie od 13.00. cud pogoda ,nareszcie!

- pela11

Ocho , coś mi się blokuje
- pela11

Dziewczynki , u mnie rano było ponuro i zimno , ale teraz mam też
Zuzieńko , trzymaj portfel w ryzach .Tylko się pochwal co kupiłaś . Zabieram laptopa z sobą , więc będę uchwytna .
Zuzieńko , trzymaj portfel w ryzach .Tylko się pochwal co kupiłaś . Zabieram laptopa z sobą , więc będę uchwytna .
- Ola2310

- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
To i ja melduję, że w końcu też mam upragnione
. Aż się wierzyć nie chce , prawda?
Fajnie że jutro jedziesz na działeczkę. Abyś mogła spędzić tam super fajny dzień, przy pięknej pogodzie.Tego ci Eluś życzę...
Fajnie że jutro jedziesz na działeczkę. Abyś mogła spędzić tam super fajny dzień, przy pięknej pogodzie.Tego ci Eluś życzę...
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To znaczy Elu że majówkę masz jak trzeba
, na działeczce i z pogodą