Pod puszczą cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod puszczą cz.2

Post »

Elu...widzę że twoje różyczki mają się świetnie ;:333 , ja na swoje niektóre odwracam głowę. :wink: Smagliczka przez to zimno nie chce się pokazać w pełnej krasie..u mnie to samo. ;:173 . Podobnie jak ty czekam na majówkę i na ;:3 jak je zobaczymy senność przejdzie, poczujemy werwę do pracy. ;:306
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Elu jak są pędy to będą i pączki jak nie teraz to za moment ,widzę że będą kwitły a bez ten jest bardzo łatwy do przyjęcia się!
Wysłałam jeszcze dwóm osobom ale się chyba zagniewały, bo nic nie napiszą ani nie zajrzą do mnie ,a ciekawa jestem czy z powodu, że im się przyjęły czy, że nie przyjęły! ;:218
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Zuziu ,, właśnie jakoś tak wszystko kwitnie jakby na niby , niby kwitnie , niby na coś czeka a potem nie rozkwitając do końca przekwita .Słyszę podawane informacje o zagrożeniu wodą w małopolsce , ale mam nadzieję że u Ciebie nie będzie podtopień na działce . U mnie też od rana leje jak z cebra a ja muszę na rower i do pracy . ;:202

Bożenko .Tak to już jest z ludzmi , pokazują się i odzywają jak coś potrzebują a jak osiągną cel to potem mają Cię w nosie .Nie ma powodu żeby bzik komuś się nie przyjął bo Ty masz otwarte serce dla wszystkich ale odwrotnie niestety nie zawsze to się potwierdza , samo życje , nie ma się co przejmować ,ja tylko wiem że to co dajemy z siebie zawsze do nas powraca . Bożenko , u Ciebie też paskudna pogoda , oby do niedzieli , potem ma być lepiej . ;:167
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Eluś musisz sobie daszek na rowerek załatwić...Nie zazdroszczę ci. ;:222
Ja też do pracy na popołudniu i niby autem , ale jak sobie pomyślę , że mam wychodzić w taką pogodę to aż coś mi się robi.Lało i to porządnie całą noc a teraz niby trochę mniej , ale pada.
Chcę ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Eluniu..nie wyobrażam sobie w taką pogodę na rowerze. ;:oj Niemniej jak mus to mus. ;:168 Spodziewałam się dziś polepszenia pogody, jest pogorszenie. ;:223 . Jutro u mnie te targi ogrodnicze...nawet w deszcz pojadę. ;:306 Tylko czy ci z kwiatkami przyjadą. :evil:
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Olu , mam specjalną , długą pelerynę co nie znaczy że nie moknę i tak , ale ja już jestem zaprawiona w bojach bo jeżdżę rowerem cały rok nawet w śnieżyce .W deszczu jednak wyjątkowo nie lubię jeżdzić .Wszyscy już spragnieni jesteśmy ;:3 i podobno jest w majówkę szansa .

Zuziu , mus , to mus , nie ma rady ,Ale jutro już ma być lepiej , więc śmigaj na targi , tylko nie zabieraj za dużo forsy bo wydasz tyle ile zabierzesz :;230 .Ja mimo porannej ulewy pojechałam na targ , niestety niewielu handlowców przyjechało w taką pogodę , no ale oczywiście kupiłam jeszcze 6 cebul lilii , pierwiosnki ,3 bukszpany ,smagliczkę i miałam chęć na więcej , ale dałam sobie po łapach bo znowu na balkonie stoi już i tak petarda do posadzenia .Nawtykałam też pod butelki różnych patyków to może coś się ukorzeni .Do ogrodu jadę w niedzielę rano .

Obrazek

Obrazek

Obrazek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Eluś ,no ja to bym się na rower nie nadawała,a kiedyś jak byłam młoda to dużo jeździłam i już zapomniałam ,na chwile wsiądę to nogi mi się trzęsą ze strachu ;:306 ,wolę chyba piechotę ,w ogródku ślicznie Ci kwitną hiacynty, u mnie takie łyse ,bo stare,w jesieni nic nie dokupiłam ,pozdrawiam ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu paskudnie pada a ma być tak jak na fotce z mego tel.pogodowe wieści :
Obrazek
Czy się sprawdzi?
Ogródek jeszcze nie pływa, dobrze, że wjazd mam zrobiony .
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuniu , spacery owszem , ale po parku i ogrodzie a tak to jednak wolę rower bo po prostu szybciej . Podsyp swoje hiacynty nawozem to wzmocnią się cebulki i będą znowu ładnie kwitły . Życzę ciepłej i ogrodowo pracowitej majówki . ;:167

Bożenko , pogodynka wygląda całkiem możliwie , niech się tylko jeszcze sprawdzi
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Elu...u mnie od rana upragnione ;:3 ..nareszcie. :heja .Szkoda że trochę zimno, może na południe się ociepli. Na targi jadę po konkrety, nie wiele tego..tam jednak zatraca się rozsądek, posłucham więc ciebie. ;:306 . U mnie pod butelkami także patyków, najwięcej hortensjowych, tylko kiedy to urośnie ;:224 . Może na giełdzie gotowca, tylko to było by już nadprogramowo. :;230 Elu życzę ci dużo ;:3 na działce i wykonania planu. ;:168
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie od 13.00. cud pogoda ,nareszcie! ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ocho , coś mi się blokuje
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczynki , u mnie rano było ponuro i zimno , ale teraz mam też ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 ;:oj

Zuzieńko , trzymaj portfel w ryzach .Tylko się pochwal co kupiłaś . Zabieram laptopa z sobą , więc będę uchwytna .
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

To i ja melduję, że w końcu też mam upragnione ;:3 ;:3 ;:3 ;:3 . Aż się wierzyć nie chce , prawda?
Fajnie że jutro jedziesz na działeczkę. Abyś mogła spędzić tam super fajny dzień, przy pięknej pogodzie.Tego ci Eluś życzę... ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To znaczy Elu że majówkę masz jak trzeba ;:215 , na działeczce i z pogodą ;:215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”