Część mojej ,,rodzinki" już zagłosowała, ale chwilowo nie dochodzą potwierdzenia na poczty...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Tak, ale do mnie nie dotarło od dłuższego czasu -109 i ani drgnie...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
ja się przy wpisywaniu dowiedziałam, że czytać nie umiem...dopiero poratowali mnie cyframi.
Rzepka Jak się pojawia napis nie jestem robotem ,klikamy w okienko otwiera sie ramka gdzie pisze "wpisz tekst"
Wpisujemy tu te bzdury pod spodem i zatwierdzamy.
Otwiera sie nowe okienko gdzie wpisujemy Email.
Zatwierdzamy i czekamy na potwierdzenie.
Wojtku masz rację. Ponad godzinę męczyłem się z tą capchą i nadal brak potwierdzeń...coś im szwankuje...znowu mają jakieś problemy...może faktycznie się z nim skontaktować i dać im znać, że potwierdzenia na konta mailowe nie przychodzą.
Oczywiście i ja się melduję
Też naklikałam kilka i ...nic....Zadnych potwierdzeń. Stoi na 109 głosach Dziwne to jakieś
W regulaminie nic nie piszą, że z jednego IP nie można oddać więcej głosów.
Nie rozumiem tego...