No naprawdę cudnie Ci to wszystko kwitnie, podziwiam! czy nad lisimi ogonkami to jest liliowiec? bardzo ciekawe ma kwiaty
Dzisiaj widziałam na budlei stado motyli, pięknie to wygląda
a co do pytania trzymam w chłodnym miejscu akurat u mnie na ganku, w piwniczce też kiedyś stały jak był dużo mróz na ganku
Beatko, u Ciebie to lisie ogonki a u nas kacze dzioby.
Budleje już Ci zakwitły, moje też zaczynają, muszę im fotki cyknąć.
Cudownie masz hortensje , ogromne krzaczory , limonkowa fantastyczna, lubię takie kolory.
A ja pożegnałam dwa drzewa, kuknij to zobaczysz.
Wielkakulko Aniu też mi się podobają Stasia_ ogród Stasiu szkoda prawdziwa strata takie drzewka i krzewy.Owoców tyle ,by było a hortensji żałuje razem z tobą.
Miałam ciężki dzień U lekarza gips zdjęto czekaliśmy dwie godzinki ale ok dostałam na rehabilitacje 20 zabiegów ale do Torunia codziennie nie jestem w stanie jeżdzić .U nas obdzwoniłam ośrodki z pilnym a skierowaniu na stycznia .Jutro jeszcze mam zadzwonić do innego poza miastem punktu rehabilitacyjnego może coś uda się załatwić .Akcja węgiel trwa ponosiłam dziś 2,5 tony ale jutro pewnie dzwigiem trzeba będzie mnie podnosić bo już czuje plecy .Resztę już eM jutro po pracy dużo tak na raz 6 ton ale zimą ciepełko dobre i już nie trzeba się martwić