Karinko
Zadaj pytanie w Google, lub może wyszukaj jakieś specyfikacje techniczne.
A w nich obciążenia budowli i zasady ustalania wartości.
Nie wiem czy Ci się to uda, ale możesz jeszcze poszukać w 'Muratordom', lub na forum Muratora.
Powodzenia życzę.
Witaj Zastanwiam się jak tam idzie zabarwianie kwitów Hortensji na niebiesko Pomysł z gabionami spodobał mi się, szczególnie te róże w trzech jasnych Ładnie wygląda jako duże kwitniki jak i mniejsze doniczki. Powodzenia w realizacji pomysłów
Orzechovvy- niestety trochę za późno się za to wzięłam, bo kwiaty już przekwitają niestety i tylko niektóre z nich lekko zmieniły kolor na fiolet. Natomiast w przyszłym roku zacznę tak jak trzeba, bodajże od kwietnia/maja kiedy nie ma jeszcze kwiatów :P
Nie wiem jak tam pogoda u Was, ale u mnie jest fatalnie! Leje, zimno aż nic się nie chce Na szczęście żyję urlopem, który czeka mnie już od jutra Nie wiem czy zdążę jeszcze zajrzeć, zanim nie wrócę z uroczej i ciepłej Krety, tak więc kochani, spokojnego i słonecznego tygodnia. Ściskam!
Wróciłam! Było przepięknie! Wygrzałam się troszkę, zobaczyłam piękne miejsca, przywiozłam nasionka korabu, z którego zamierzam zasadzić drzewo A teraz wróciłam do spokojnego życia, szarej pogody bleh
Jak będę miała chwilkę to powstawiam jakieś zdjęcia
Przejrzałam Twój balkon i bardzo mi się podoba....numer z kapustą świetny,muszę wypróbować.
W przyszłym sezonie Twój balkon na pewno zakwitnie jeszcze bardziej obficie ......bo to choroba
Będę zaglądać.