Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii w wiosenno -letniej odsłonie cz.7
Andrzeju!...zgadza się...teraz S3 ...śmiga się. Pozdrawiam 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Bogusiu,nie mam słów pochwał Twojego ogrodu,a te samorodne zakątki są czasem najpiękniejsze ,ja też mam takie ,w których roślinki zagościły się same i jest im dobrze i też im tego nie burzę ,bo wtedy pięknie i super rosną i wyglądają,pozdrawiam

Uwielbiam stare ogrody, tworzą taki tajemniczy klimat. Miejscami na wpół dziki, choćby staw wygląda jakby go sama natura stworzyła. I te łany stokrotek i smagliczki. Cudne. Stworzyłaś bardzo klimatyczne miejsce.
A "galenterię" nieroślinną w ogrodzie podejrzewam, że sama robiłaś
, bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam.
A "galenterię" nieroślinną w ogrodzie podejrzewam, że sama robiłaś
Pozdrawiam.
Viola
- bwoj54

U mnie dzisiaj od rana padało...dosłownie przed kilkoma minutami przestało...na jak długo
...nie mam pojęcia.
Marysia/ Maska/...podsyła mi trochę z Będkowic słoneczka...niewinnie przedziera się...a więc może wypogodzi się.
Obchód w ogrodzie zaliczony i co nieco utrwalone na zdjęciach...ale wstawie po powrocie z rehabilitacji
-- 19 maja 2014, o 11:38 --
Martuniu! ..dziękuję za miłe słowa. Po powrocie wstawię dzisiejsze zdjęcia...zapraszam.
Wiolu ...jesteś u mnie chyba po raz pierwszy...tym bardziej witam serdecznie i odwiedzaj w każdej wolnej chwili.
galanteria ogrodowa...własnej produkcji 
Marysia/ Maska/...podsyła mi trochę z Będkowic słoneczka...niewinnie przedziera się...a więc może wypogodzi się.
Obchód w ogrodzie zaliczony i co nieco utrwalone na zdjęciach...ale wstawie po powrocie z rehabilitacji
-- 19 maja 2014, o 11:38 --
Martuniu! ..dziękuję za miłe słowa. Po powrocie wstawię dzisiejsze zdjęcia...zapraszam.
Wiolu ...jesteś u mnie chyba po raz pierwszy...tym bardziej witam serdecznie i odwiedzaj w każdej wolnej chwili.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54

- bwoj54

- abcd
- 1000p

- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Ślicznie
usiadłam na ławeczce i odpoczęłam 
- ann_30

- Od: 7 mar 2012, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne zdjęcia i piękne rośliny
Irysy to moi faworyci 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To ja siadam koło Elki i podziwiam to szaleństwo kolorów, a jak tu pachnie!
Bogusiu ja muszę jeszcze poczekać na irysy, rutewkę, złocienie i wiele innych. Miłego wieczoru!
Bogusiu ja muszę jeszcze poczekać na irysy, rutewkę, złocienie i wiele innych. Miłego wieczoru!
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu -dla mnie miejsca na ławce już brakło ,więc postałam .popatrzyłam i jestem zauroczona

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Ja zmęczona jestem i spokojnie przysiądę sobie na ławeczce i popatrzę na te piękności i całą paletę kolorów
Bogusiu masz cudownie i tylko słoneczka życzę żeby można spokojnie oglądać te piękności
Bogusiu masz cudownie i tylko słoneczka życzę żeby można spokojnie oglądać te piękności
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Piotr=)

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
ciekawie i kolorowo jak zazwyczaj cudnie 
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- bwoj54

Kochani , witam Was w piękny , słoneczny dzień. Słoneczko od rana przygrzewa , na termometrze 16C...i na to czekałam. W ubiegły piątek koszona trawa....wymaga znowu potraktowania kosiarką.
Eluniu!...miejsca do odpoczynku w moim mega- ogrodzie jest wiele. Zapraszam..odpoczywaj, relaksuj się ...

Aniu!/ann30/ ...dziękuję za pochwały...iryski są cudowne...a kosaćce...nadzwyczaj uwielbiam ...takie dostojne. zapraszam ponownie!
Marysiu!/ maska/ zapach powalający...zwłaszcza tego trio: glicynia, konwalie, jarzębina.Marysiu ja irysów mam sporo, ale nie jestem kolekcjonerką odmian. Dominują u mnie trzy kolory...ale i tak cieszą.Wczoraj do późna plewiłam ...bardzo duzo u mnie paskudnej rosiczki , która po deszczach tworzy niemal dywany.Dziękuję za promyczki słońca...dotarły po południu do mnie. Solidnie grzały!Miłego dnia!
Eluniu!...odpoczywaj kochana, wiem, ze jesteś zmęczona...ale jak bardzo szczęśliwa
Piotrze!...cieszę się ,ze jesteś w moim ogrodzie. Wiem jak mało mamy teraz czasu na odwiedziny...sama nie mogę wyrobić się z czasem
Eluniu!...miejsca do odpoczynku w moim mega- ogrodzie jest wiele. Zapraszam..odpoczywaj, relaksuj się ...

Aniu!/ann30/ ...dziękuję za pochwały...iryski są cudowne...a kosaćce...nadzwyczaj uwielbiam ...takie dostojne. zapraszam ponownie!
Marysiu!/ maska/ zapach powalający...zwłaszcza tego trio: glicynia, konwalie, jarzębina.Marysiu ja irysów mam sporo, ale nie jestem kolekcjonerką odmian. Dominują u mnie trzy kolory...ale i tak cieszą.Wczoraj do późna plewiłam ...bardzo duzo u mnie paskudnej rosiczki , która po deszczach tworzy niemal dywany.Dziękuję za promyczki słońca...dotarły po południu do mnie. Solidnie grzały!Miłego dnia!
Eluniu!...odpoczywaj kochana, wiem, ze jesteś zmęczona...ale jak bardzo szczęśliwa
Piotrze!...cieszę się ,ze jesteś w moim ogrodzie. Wiem jak mało mamy teraz czasu na odwiedziny...sama nie mogę wyrobić się z czasem
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Bogusiu nie pierwszy raz pochwalę Twoją przestrzeń- Wspaniałe pole do popisu, pieknie zagospodarowany teren... Echh, pomarzyć.
Roślinki fantastyczne i zdjęcia też.
Powiedz Kochana, czy na emeryturze więcej czasu??? Bo obserwując i słuchając emerytów wokół siebie, mam wrażenie, że im realnie mniej do życia potrzeba, tym większa chęć posiadania???
Nie zrozum mnie źle, bo nie mam nic złego na myśli, próbuję tylko ogarnąć pewne sprawy ;)
Roślinki fantastyczne i zdjęcia też.
Powiedz Kochana, czy na emeryturze więcej czasu??? Bo obserwując i słuchając emerytów wokół siebie, mam wrażenie, że im realnie mniej do życia potrzeba, tym większa chęć posiadania???
Nie zrozum mnie źle, bo nie mam nic złego na myśli, próbuję tylko ogarnąć pewne sprawy ;)
- bwoj54

Mariolu!...dziękuję za pochwały....przestrzeni
...i ogrodu. Kochana , ja na emeryturze ...'chwytam' czas.
Mogłam na nią przejść po 30 latach pracy/ choć przeszłam po 34 latach/. Byłam...i nadal jestem pełna energii., pomysłów ... szczęśliwa,ze mogę realizować swoje pasje, rozwijać zainteresowania, pomagać moim dorosłym synom i im rodzinom. Zawsze wolałam dawać...niż brać. Mamy na razie jedyną/ 11 letnią/ wnuczkę, której poświęcamy bardzo dużo czasu.Razem jeździmy na wycieczki, wypady weekendowe, wczasy w okresie wakacji...chodzimy na basen, wspólne niedzielne obiadki .
Dla ludzi z pasją, czas emerytury...to fantastyczny czas. Nie jesteś związana terminami, porannym wstawaniem...dzieci dorosłe...sielskie życie/pod warunkiem ,ze potrafisz je sobie sielsko ułożyć/. Ja jestem szczęśliwa ...i moja rodzina też
Mogłam na nią przejść po 30 latach pracy/ choć przeszłam po 34 latach/. Byłam...i nadal jestem pełna energii., pomysłów ... szczęśliwa,ze mogę realizować swoje pasje, rozwijać zainteresowania, pomagać moim dorosłym synom i im rodzinom. Zawsze wolałam dawać...niż brać. Mamy na razie jedyną/ 11 letnią/ wnuczkę, której poświęcamy bardzo dużo czasu.Razem jeździmy na wycieczki, wypady weekendowe, wczasy w okresie wakacji...chodzimy na basen, wspólne niedzielne obiadki .
Dla ludzi z pasją, czas emerytury...to fantastyczny czas. Nie jesteś związana terminami, porannym wstawaniem...dzieci dorosłe...sielskie życie/pod warunkiem ,ze potrafisz je sobie sielsko ułożyć/. Ja jestem szczęśliwa ...i moja rodzina też