Sylwia85 pisze:Dorotko też w takich godzinach chciałabym pracować. Jedank niestety praca od poniedziałku do piątu od 9 do 17. Czasami jak sie zamienie z kolezanką albo ona jest na urlopie to wtedy pracuje od 7 do 15. Włąśnie latem jest nagorzej pracowac do 17.
A to pewnie masz floksy wędrujące ;)

Sylwia jak się na rabatach nie ma za dużo miejsca ,a apetyty na nowe rośliny coraz większe to rosliny muszą być "wędrujące "
Aniu to podziwiam Cię ,że umiesz sobie powiedzieć"muszą poczekać" -ja tego nie potrafię
Iwona temat Tiary wałkowaliśmy tu na forum,więcej osób jest tym floksem zawiedzionych,ro fliks pełny,a nie rozwijają się kwiatki do końca i w większości przypadków brązowieją jak są jeszcze w pączkach,nie pamiętam kto z forumowiczów zasięgnął opinii w jakiej szkółce ,ten floks lubi wilgoć i więcej cienia niż wszystkie floksy,przesadziłam więc mojego jesienią w inne miejsce,może w tym roku wreszcie po trzech latach zobaczę jak wyglada w rozkwicie
Aniu bo floksom nalepiej w takich warunkach jak rosną Twoje,ale osobiście bordowolistnego nie spotkałam,znasz jego nazwę ?
Ulka nie masz ani jedenego ?

też kiedyś nie miałam,a to jedne z najpiekniejszych kwiatów