Basiu mam nadzieję, że dużych strat w OZ nie było

Hmmm... wiem, gdzie pójdę na zakupybaasik pisze:Fraszko dopadlam je w Auch...![]()
Jeszcze nie wygrałamRozalka_74 pisze:Fajnie i gratulacje że udało Ci się wygrać z tym paskudztwem bo potrafi porządnie dać w kość
Wojna nadal trwalabka1 pisze:Widzisz..a Kasiunia mówiła..że jakoś dadzą radę...![]()
![]()
![]()
wytęp bestie tylko..i będzie cudnie..
Oj jak ja tęsknię za tym spokojemhanka101 pisze:![]()
Walcz Basiu walcz
Pozbędziesz się paskudztwa i w OZ zagości zielony spokój
Dobre roślinki wybrałaś M-owiPEPSI pisze:Wspaniałe sukulenty Basiu kupiłaś. To wdzięczne kwiaty, prawda? Mój M koniecznie chciał mieć kwiaty doniczkowe w swoim biurze. Znając jego możliwości, zakupiłam mu same sukulenty. Mają tam słoneczne okno, rzadkie ( bardzo) podlewanie i rosną niesamowicie.
Zauroczona jestem zawsze kwitnącymi kliwiami. Podziwiam Twoją, jest niesamowita.
Nadal trwaFraszka_1 pisze: Jak walka z wełnowcem?
Moje sukulenty sadzę do dużych płytkich donic - tak mi się podobają najbardziejlulka pisze:Basiu, czy sukulenty wędrują do jakiejś dużej donicy, czy sadzisz parami albo jeszcze w inny sposób?
Donicy jeszcze nie nabyłam, ale jedną mam już na oku_LeNa_ pisze:Basiu bardzo ładne sukulenty nabyłaśJuż nie mogę doczekać się widoku donicy z nowymi lokatorami
Moj też przybył z darowanym kwiatkiemKrzysia pisze:U mnie też walka z wełnowcem ale już końcówkaWredoty paskudne
dostałam je razem z urodzinowym kwiatkiem jako gratis