miło że odwiedziłeś, piszesz że nie wiesz czy stworzysz kiedyś ogród z klimatem. Najważniejsze to mieć plany i marzenia i stopniowo je realizować. Czas leci szybko i wszystkim nam go brakuje. Ja też kiedyś nie planowałam, że prawie cała działka będzie odsadzona roślinami, tak wyszło, każdego roku coś nowego i w ziemi i na ziemi. No i jeszcze w donicach. Z każdym rokiem w piwnicy kurczyło się miejsce na przechowywanie i tak jest nadal. Na pewno zrealizujesz swoje plany i będzie Ci przybywało roślin. Masz sporą kolekcję pelargonii, ładnie prezentują się w równych donicach, sporo też fuksji. Ja, jak odwiedzam inne ogrody, czy to w naszych stronach, czy też na południu Polski, to podobają mi się bardzo, ale jak wracam do siebie to jestem szczęśliwa że mam swój ogród. Twoje rośliny zapewne też dają Ci dużo radości i zadowolenia i to jest najważniejsze.
Pokażę kilka moich pelargonii, może na początek 2 zdjęcia tej, o której pisałam w Twoim wątku.

To jeszcze nie wszystkie, chociaż może niektóre zdjęcia dotyczą tej samej. Nie mam oznaczone, więc łatwo się pogubić. Kilka zdjęć usunęłam, ponieważ wstawiły się zbyt "duże" - nie wiem dlaczego
A jutro w paczce kolejnych 6 szt. - małe sadzonki, gdzie ja to wszystko poustawiam ?
Pozdrawiam, Ula