Powojniki!!
Groszek pachnący
Wierzba

Podlewam codziennie, Mój to jeden NN z rynku karłowy inne to Maskotka i gruntowy Ola Polka. Tylko nie wiem, które są któreasma pisze:...
Jaki to pomidor? Mam megagrona i wydają się podobne![]()
Często podlewasz?-widzę ,że też w donicy
Niestety mój też coś nie tak wygląda, chyba mu nie służy w donicy...DuczekiOsia pisze:róże już prawie pokazują swoje piękno , mój multi blue mimo choroby też puszcza kwiatka , ale się zdziwiłam dzisiaj

Jeżeli to jest groszek z nasion ode mnie - jestem zdziwionamisiaczekm pisze: Groszek pachnący
![]()

Są tam trzy różyczki, tylko, że dziwnie przeżyły zimę....ewamaj66 pisze:Powojniki świetnie wyglądająZa rok będziesz musiał podwyższać kratki
Multiblue jest u mnie jednym z najwyżej rosnących powojników, w donicy może być mu za ciasno.
Aż się prosi, żeby do pnączy dosadzić New Dawn
Tak jest od Ciebie... na razie jakoś nie czuję. Choć ja mam katar papierosowy (choć od 4 lat już nie palę), róż pomarszczonych też nie czuję...Ruda2011 pisze: Jeżeli to jest groszek z nasion ode mnie - jestem zdziwiona![]()
kolor bordo ??? łał. U mnie kwitnie na niebiesko, różowo, czerwono ale nie bordo. Koniecznie zbierzmy nasiona - proszę i wymienimy się jesienią - zobaczymy co nam wychodzi z tych mieszanek. I posiejemy część najwcześniej jak się da, część później - niech kwitnie całe lato ...... i pachnie..... mam nadzieję, że u Ciebie pachnie.