Ewo cuuudne róże masz ...gdzie wejdę róże...a mnie po nocach zaczynają się śnić... ciągle kupuję
...nie mam szczęścia do posianych w tym roku roślinek cyni bardzo dużo posiałam parę chyba będzie ..ostróżki ledwo wyłażą z ziemi...tak samo z żeniszkiem a i nawet aksamitki zbuntowały się...
chyba nasiona popłynęły z wodą...
Witaj Ewo
Przeczytałam w innym wątku ile masz lili i od razu przybiegłam żeby je oglądać.A tu lili nie ma, ale są róze.... Wielką miłośniczką róż nie jestem, ale zrobiłaś tak piękne zdjęcia ze oglądałam z przyjemnością, i co więcej nawet jedna mi się spodobała dosyć mocno .Hokus-pokus jest śliczny.... a myślałam ze róże mnie nie wezmą ....
Uff , witam w upalne przedpołudnie ,no to mamy Lato ,jest pięknie ,żeby tylko tych nawałnic nie było ale póki co w ogrodach wszystko rozkwita ,zaczynają Lilie
Regale Album
Waniliowa choinka ma ponad 1,68 a są jeszcze wyższe
Białe cudeńko
cdn..........
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Marzenko chciałabym ,żeby to była ona po tym jak widziałam ją u Ciebie ,jest niesamowita , po prostu gigant
Aga witaj , te namocniej pachnące , Orientalne jeszcze w pąkach ale i tak zapach już jest niesamowity bo i Lawęda kwitnie i Maciejka , żeby jeszcze można było spokojnie posiedzieć wieczorem bez tych Komarów
Moje Liliowe przedszkole , tu rosną małe cebulki przybyszowe a pózniej w następnym sezonie są przesadzane na cały ogródek
cdn...
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa