Moja mamuska słyszała prognoze 10 stopni od poczatku marca , to chyba ta sama co my...i takiej będę sie trzymac
Ogródek Robaczka cz. 7
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Kasia kolorki wybrane ,nawet kupione...mała ma błękicik , młody ma dwa odcienie zieleni...jedna sciane mu w paski chce malnać,w saloniku niezmiennie ecru....no i zamierzam sie coby obciupac jedna ściane do cegły....ale to na razie plany ....
Moja mamuska słyszała prognoze 10 stopni od poczatku marca , to chyba ta sama co my...i takiej będę sie trzymac
Witaj Kasiu
Zdjęcia super optymistyczne. Tak mnie wciągnęły, przegarniałam stronę po stronie i oglądałam zdjęcia .Róża Boule de Neige zachwycająca- zdecydowanie u mnie na 1-szym miejscu. Łuki różane powaliły mnie na kolana.Bujna ,soczysta zieleń roślin , nie można pominąć Twojego ogródka.
Zdjęcia super optymistyczne. Tak mnie wciągnęły, przegarniałam stronę po stronie i oglądałam zdjęcia .Róża Boule de Neige zachwycająca- zdecydowanie u mnie na 1-szym miejscu. Łuki różane powaliły mnie na kolana.Bujna ,soczysta zieleń roślin , nie można pominąć Twojego ogródka.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witam Kasiu
dopiero na 12 stronie
,ale pędzicie
Dobrze ,że jesteś taką optimistką ,bo aż chce sie wchodzić do Ciebie
Kasieńko o której się wybieracie z dziewczynami na gardenię? może Was gdzieś wypatrzę
Dobrze ,że jesteś taką optimistką ,bo aż chce sie wchodzić do Ciebie
Kasieńko o której się wybieracie z dziewczynami na gardenię? może Was gdzieś wypatrzę
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kasiu cyferki, które pokazujesz są coraz przyjaźniejsze, aż chciałoby się już odliczać: trzy, dwa...a co dalej ?
Minus 15 w marcu
W każdym razie, takie słyszałam prognozy.
Zresztą nie ma czym się przejmować. Tydzień w tą, tydzień w tamtą.
Zawsze mogę pospacerować po twoim ogrodzie zamiast wyglądać przez okno
Minus 15 w marcu
Zresztą nie ma czym się przejmować. Tydzień w tą, tydzień w tamtą.
Zawsze mogę pospacerować po twoim ogrodzie zamiast wyglądać przez okno
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Kasia, dzisiaj i na mojej prognozie pojawił się plus.
Za tydzień ma być + 5
Normalnie wróżka
Za tydzień ma być + 5
Normalnie wróżka
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, szkoda, że nie dotrzesz na Gardenię..ale zdamy relację
Multi Blue zamówiłam - to już trzecie i ostatnie podejście, wcześniej były pomyłki
Marzenko, dobry duszku
Dziękuję za przemiłą niespodziankę w skrzynce
Czekam na fotki Twojej wiosny, u mnie też przysypane teraz, ale czuję, że w przyszły weekend będzie już coś kwitło...
Comciu, mam nadzieję, że i u mnie okaże się żelazny
Szkoda, że nie będziesz na Gardenii, mam nadzieję, że sprawy rodzinne pozytywnie się rozstrzygną
Aniu, Louis Odier posadziłam po dwóch stronach rabaty, a w środku Boule de Neige. Przed nimi mam niższe róże rabatowe, pomiędzy wsadzę też lilie na wiosnę
Agnieszko, witaj w moim ogródku
Miło mi, że mam też nowych gości
Zgadzam się, że lawenda idealnie pasuje do róż..posadziłam ją na brzegu większości rabat różanych. Nie wiem o jaki rododendron pytasz, ale posadziłam jesienią kilka kolorów - biały, różowy, fioletowy... czekam na tą ferię barw
Lulka, czytałam u Ciebie, dzięki
Będę próbować przesadzać jak tylko ziemia rozmarznie
Dorotko, wybrałaś piękne kolorki! Pomysł na kucie tynków do cegły super, uwielbiam takie surowe ściany, odpowiednio podświetlone wyglądają bardzo klimatycznie! byłam w weekend w małym, prywatnym teatrze, urządzonym w starej myjni. Ściany były skute do cegły, na tym stare plakaty i oświetlenie punktowe - efekt magiczny
Julianno, bardzo miło mi Cię gościć! Dziękuję uprzejmie za ciepłe słowa i komplementy pod adresem ogrodu - to dla mnie wielka radość i satysfakcja gdy tak jest postrzegany przez odwiedzających. Łuki różane na razie to tylko architektura i ...moje marzenie, ale liczę, że już w tym roku nieco obrosną i zazielenią wejście do domu. Zapraszam serdecznie
Oluniu, jak fajnie, że jesteś! Na Gardenii będę pewnie w sobotę i w niedzielę, a forumkowe spotkanie szykuje sie na 12, przed restauracją w bloku nr 6
Do zobaczenia!
Iwonko, znikłaś, ale już jesteś
haha, co chwila ktoś wpada z takimi "niusami" o -15* w marcu - przywykłam i odpowiadam ze spokojem - owszem, gdzieś na pewno takie mrozy będą, ale nie u nas
W przyszłym tygodniu moja odliczanka dobiegnie końca i nastanie wiosna 
Gosiu, hihihi, to się nazywa samospełniająca się przepowiednia ;-)) Jak się w coś mocno wierzy to się spełni
Za 9 dni....zacznie się wiosna - a teraz powtarzamy: "za dziewięć dni...." hihhi

Marzenko, dobry duszku
Comciu, mam nadzieję, że i u mnie okaże się żelazny
Aniu, Louis Odier posadziłam po dwóch stronach rabaty, a w środku Boule de Neige. Przed nimi mam niższe róże rabatowe, pomiędzy wsadzę też lilie na wiosnę
Agnieszko, witaj w moim ogródku
Lulka, czytałam u Ciebie, dzięki
Dorotko, wybrałaś piękne kolorki! Pomysł na kucie tynków do cegły super, uwielbiam takie surowe ściany, odpowiednio podświetlone wyglądają bardzo klimatycznie! byłam w weekend w małym, prywatnym teatrze, urządzonym w starej myjni. Ściany były skute do cegły, na tym stare plakaty i oświetlenie punktowe - efekt magiczny
Julianno, bardzo miło mi Cię gościć! Dziękuję uprzejmie za ciepłe słowa i komplementy pod adresem ogrodu - to dla mnie wielka radość i satysfakcja gdy tak jest postrzegany przez odwiedzających. Łuki różane na razie to tylko architektura i ...moje marzenie, ale liczę, że już w tym roku nieco obrosną i zazielenią wejście do domu. Zapraszam serdecznie
Oluniu, jak fajnie, że jesteś! Na Gardenii będę pewnie w sobotę i w niedzielę, a forumkowe spotkanie szykuje sie na 12, przed restauracją w bloku nr 6
Iwonko, znikłaś, ale już jesteś
Gosiu, hihihi, to się nazywa samospełniająca się przepowiednia ;-)) Jak się w coś mocno wierzy to się spełni
Za 9 dni....zacznie się wiosna - a teraz powtarzamy: "za dziewięć dni...." hihhi

Pięknie, wspaniałe widoki wieczorową porą. Kasiu jesteś czarodziejką 
Pozdrawiam Małgorzata
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu jak jestem u Ciebie w ogrodzie to cały czas jest wiosna
U nas cały czas śnieg z góry dowożą no i mrozik w gratisie 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Kasia, co masz w tych donicach? Pewnie już odpowiadałaś ze 100 razy, ale nie pamiętam
Mam prośbę, czy możesz zapodać zimową fotkę jakiegoś powojnika, którego nie powinno się mocno przycinać? Nigdy nie widziałam jak wyglądają w fazie spoczynku. Moje jakoś tak marniutko wyglądają i nie wiem czy je trafił..., czy to normalne, że takie zdechlaki, a wiosną nabiorą koloru (nie mówię oczywiście o kwiatach i listkach
)
Mam prośbę, czy możesz zapodać zimową fotkę jakiegoś powojnika, którego nie powinno się mocno przycinać? Nigdy nie widziałam jak wyglądają w fazie spoczynku. Moje jakoś tak marniutko wyglądają i nie wiem czy je trafił..., czy to normalne, że takie zdechlaki, a wiosną nabiorą koloru (nie mówię oczywiście o kwiatach i listkach
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
za 9 dni...za 9 dni...nie jestem pewna, czy to dobry pomysł, żeby te metrowe zaspy tak w 9 dni stopniały
No ale nadejście wiosny jestem nawet gotowa okupić drobną powodzią... A żeby być w temacie zimowo-różanym, to mam Boule de Neige zapisaną do jesiennych zakupów...zdaje się, że pod wpływem Twoim i innych forumek zaczynam niebezpiecznie skręcać z preferencjami w kierunku bieli
Aaaa...i oczywiście piszę się na Florę z LM, chyba że sama zdołam ją kupić (sprzedają już w kwietniu? bo potem w cywilizacji będę dopiero w lecie pewno...)
- Rewi
- 1000p

- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Ach... śliczne te Twoje rabtki 
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
-
Marginetka
- 500p

- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Jakie wspaniałe kolory róż! I ten granatowo-fioletowy! Mieczyk? Cudo. U mnie-10 
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Kasiu już nie mogę się doczekać,kiedy ogłosisz wiosenkę
Fotki jak zwykle u Ciebie piękne i ta dróżka wspaniała
Fotki jak zwykle u Ciebie piękne i ta dróżka wspaniała
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Kasiek, tak właśnie się zastanawiałam, dlaczego ta Gardenia tak wcześnie startuje? Moim skromnym zdaniem powinno się zaczynać w marcu
Większe szanse na brak śniegu i paskudztwa na drogach. Część z nas nie dotrze właśnie z tego powodu
Bardzo żałuję, ale cóż...Nawet roślin nie byłoby jak przewieźć, zresztą większość i tak w stanie spoczynku, a te co podpędzone to i tak potem "klapią" (dzisiaj Dzień Mowy Ojczystej
) w domowych warunkach
Do Multi Blue też nie mam farta
Do Multi Blue też nie mam farta