I tu jest kłopot, bo śnieg topnieje, a tu takie mrozyanka93 pisze:Tylko coby nasze kwiatuszki przetrwały.W dzień ciepło ma być, a noce na minusie?
Mój ogród - moja pasja
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja
Iwonko, u mnie wręcz przeciwnie codziennie śniegu przybywa kilka centymetrów. 
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, to bardzo dobrze że macie śnieg, roślinki przetrwają, u nas też zapowiadają spory mróz a śniegu
, dobrze żeby chociaż troche posypało. Bardzo się cieszę że nie pościągałam okryć z roślin, bo bardzo mnie nosiło wtedy kiedy zrobiło się tak ciepło, teraz to bym dopiero miała się z pyszna 
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Z trwogą obserwuję jak w oczach ubywa śniegu u mnie, nocą mamy ostatnio kilkunastostopniowe mrozy.
U nas też śnieg leży i na razie mrozy nam nie straszne
, nawet nie wiem ile stopni u mnie bo mi się termometr zepsuł
, najważniejsze że słonko świeci 
Pozdrawiam. Ewa
Iwonko, dla roślin śnieg to dobre zabezpieczenie przed mrozem,ale ja mam go już serdecznie dość.Zamiast do ogódka trzeba znowu odśnieżać.To dobrze,że nie zdejmowałaś jeszcze okryć z roślin,bo mogłoby im to zaszkodzić.
Olu,u mnie codziennie dosypuje nową warstwę śniegu,a dzisiaj dosłownie jesteśmy odcięci od świata.Nie kursują autobusy,dzieci mają dłuższy weekend.
Ewo,u mnie pochmurno już kilka dni,z opadami śniegu.Mam już dość tej długiej zimy i tej ilości śniegu.
Pozdrawiam Ania
Olu,u mnie codziennie dosypuje nową warstwę śniegu,a dzisiaj dosłownie jesteśmy odcięci od świata.Nie kursują autobusy,dzieci mają dłuższy weekend.
Ewo,u mnie pochmurno już kilka dni,z opadami śniegu.Mam już dość tej długiej zimy i tej ilości śniegu.
Pozdrawiam Ania
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ,to już końcówka tego dziadostwa .Teraz może być tylko lepiej .Wytrzymamy . 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
wytrzymamy, bo właściwie to wyjścia nie mamy 
Ewciu,Iwonko,wiem,że wytrzymamy ale już cierpliwości brakuje.Dużo słoneczka życzę.
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witam Aniu
Piękny masz roślinki a jakie cudowne goździki. Zakochałam się. Będę zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam goraco:)
Piękny masz roślinki a jakie cudowne goździki. Zakochałam się. Będę zaglądać tu częściej.
Pozdrawiam goraco:)
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj Aniu i ja przyszłam z rewizyt do twojego ogrodu. Powiedz, czy złotokap ci zakwita i nie przymarza zimą, bo mam zamiar posadzić go u siebie, ale u nas w zimie temperatura spada czasami do - 25 i boję się że nie będzie kwitł.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Sylwia 85 witam i dzięki za odwiedziny,gożdziki to fajne rośliny są dekoracyjne zarówno z liści jak i kwiatów.Polecam i oczywiście zapraszam częściej.
Aniu,dzięki,że wpadłaś do mnie.Złotokap rośnie u mnie kilka lat i kwitł dosłownie jeden raz i to bardzo skąpo.Przemarza w mrożne zimy ale odbija od korzenia,w rezultacie czego zrobił się taki krzaczek.Już kilka razy miałam się go pozbyć ale jakoś mi szkoda,ma ładne listki i jeszcze daję mu szansę.
Pozdrawiam cieplutko Ania
Aniu,dzięki,że wpadłaś do mnie.Złotokap rośnie u mnie kilka lat i kwitł dosłownie jeden raz i to bardzo skąpo.Przemarza w mrożne zimy ale odbija od korzenia,w rezultacie czego zrobił się taki krzaczek.Już kilka razy miałam się go pozbyć ale jakoś mi szkoda,ma ładne listki i jeszcze daję mu szansę.
Pozdrawiam cieplutko Ania
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
A mój złotokap dostał eksmisję ,bo zachorował ,miałam takiego szczepionego na wysokim pniu .Piękny był . 
Ewciu mi jakoś trudno przychodzi wyeksmitowanie jakiejkolwiek rośliny z mojego ogródka,chyba ,że całkowicie mnie zawiedzie i nie chce rosnąć.
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj anias1ja też się wpisuję żebyś mi nie zniknęła..
Zapowiada się ciekawy wątek, będę tu zaglądać i śledzić metamorfozę działeczki