Czy znasz temat - Zlot Forum Ogrodniczego 2012 ? Tak czy nie - zapraszam tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=49455. Za chwilkę zajrzę ponownie - poczytać sobie Twój wątek.
Mój kawałek ziemi w ROD
- Ruda2011
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój kawałek ziemi w ROD
Remi witaj
Czy znasz temat - Zlot Forum Ogrodniczego 2012 ? Tak czy nie - zapraszam tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=49455. Za chwilkę zajrzę ponownie - poczytać sobie Twój wątek.
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Remi - super te oszronione zdjęcia z komórki 
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Zofio - witaj na moich włościach ;) miło Cie gościć, z przyjemnością zajrzę zaraz i do Twojego ROD, zawsze można znaleźć jakieś inspiracje bardziej doświadczonych 
Mariolu - dziękuję za info, chociaż u mnie to pewnie nie wypali z różnych względów
Marysiu - dziękuję, nie mam już zdjęć z działki
tak się zastanawiam czy nie zrobić w offtopie wątku z fotkami swoimi różnymi, by nie zaśmiecać wątku ogrodowego
Mariolu - dziękuję za info, chociaż u mnie to pewnie nie wypali z różnych względów
Marysiu - dziękuję, nie mam już zdjęć z działki
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Remi widzę że co nie co ci obmarzło ale też mróz ma swój urok 
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Remi oczywiście, załóż nowy wątek zdjęciowy, z chęcią pooglądamy. 
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Witaj Remi
Jak na początki uprawy ogródka radzisz sobie całkiem dobrze.Roślinek też masz sporo,nawet przyprószone mrozem wyglądają świetnie Pozdrawiam Gosia i zapraszam do mnie 
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Lidka - pomyślę, tylko nie mam aktualnie czasu, a trzeba by trochę przygotować ;)
Gosiu - witaj i dziękuję, staram się jak mogę. Zajrzałem z rewizyta - śliczny ogródek
Gosiu - witaj i dziękuję, staram się jak mogę. Zajrzałem z rewizyta - śliczny ogródek
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Witam Remi,
Zajrzałam wiedziona zaproszeniem w stopce
nieźle się zapowiada. Szczególny ukłon za zdjęcia - pełen profesjonalizm, ale nie ma dziwne z takim sprzętem (bo najbardziej spodobały mi się makra).
No i pomysł na 5 - znaczy beczki na deszczówkę. Tylko proszę oświeć mnie ciemną - opróżniasz je po kolei i jak? wybierając, czy pompą? Nie ulęgną się tam komary?
Zajrzałam wiedziona zaproszeniem w stopce
No i pomysł na 5 - znaczy beczki na deszczówkę. Tylko proszę oświeć mnie ciemną - opróżniasz je po kolei i jak? wybierając, czy pompą? Nie ulęgną się tam komary?
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Witaj Ewo, dziekuje za uznanie, ale ja naprawde dopiero ucze sie 'ogrodnictwa'. ciesze sie ze zdjecia sie podobaja, a co do makra to koncze wlasnie robienie obiektywu, ktorym bedzie mozna robic jeszcze ciekawsze, nie wiem tylko czy jakosc bedzie dobra.
Co do beczek to musze sprostowac, te pokazene to beczki sasiada i pomysl byl jego ja mam dopiero 2, a pokazalem bo jakos tak wyszedl temat. Woda jest wyciagana wiadrem i przelewana do konewki i jest wyciagana po troche z kazdej, Dzięki temu jest ciagle w ruchu i komary sie nie legna
wybaczcie brak pl znakow w tym poscie.
Co do beczek to musze sprostowac, te pokazene to beczki sasiada i pomysl byl jego ja mam dopiero 2, a pokazalem bo jakos tak wyszedl temat. Woda jest wyciagana wiadrem i przelewana do konewki i jest wyciagana po troche z kazdej, Dzięki temu jest ciagle w ruchu i komary sie nie legna
wybaczcie brak pl znakow w tym poscie.
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Oj Tosienko chyba to nie najlepszy pomysl. pamietaj ze bedzie to dzialac na zasadzie naczyn polaczonych, takze przelewac Ci sie bedzie tylko do wysokosci odplywow z jednej beczki do drugiej i pobierajac tylko z ostatniej beczki wylejesz z niej cala wode, a we wczesniejszych zostanie woda do wysokosci przelewu! by to dobrze dzialalo przelewy musialy by byc nad dnem beczki i porzadnie uszczelnione. No chyba ze liczysz na taka ilosc opadow ze ciagle bedzie uzupelniac ta ostatnia, ale wtedy to to samo gdybys miala 1 beczke ;)
Przynajmiej tak mi sie wydaje, trzeba to przemyslec.
Przynajmiej tak mi sie wydaje, trzeba to przemyslec.
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- sangwinaria

- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
witaj Remi mała re wizyta . Z beczkami tez podpatruję pomysł - muszę to dokładnie przeanalizować 
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Remi wpadłam z kawusią może wpadniemy na spacer do lasu poszukamy wiosny skoro zima zapomniała o swoich obowiązkach 
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
- imer
- 1000p

- Kontakt:
Zosiu kawke to ja zawsze chetnie bo uwielbiam, ale dzisiejsza pogoda u nas nie zachecala do spacerow: mokro, wiatr i bardzo nieprzyjemne uczucie chlodu. A co do zimy to boje sie zeby nie przypomniala sie pod koniec lutego i trzymala az do maja.