Storczyki Efci
-
efcia111
- 200p

- Od: 3 cze 2010, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Efci
Oj tak, moja sadzonka rośnie
Wypuściła listka a dzisiaj znalazłam zalążek korzonka co mnie niezmiernie cieszy
tak się bałam, że nic z niej nie będzie a tu proszę jaka niespodzianka
Trochę się tutaj zaniedbałam, ale to z powodu pracy i szkoły w weekendy więc czasu za dużo nie ma... Ale u mnie dużo się dzieje
Wszystko pozytywnie. Moja reanimowana miniaturka też coś wypuszcza z oczka, chyba będą keiki
Jedynie mój biedronkowy storczyk podupadł na zdrowiu i siedzi w kamykach, bo okazało się że ma prawie wszystkie korzenie zgniłe. Pozdrawiam 
- kinga_232
- 200p

- Od: 11 paź 2010, o 16:12
Ewo witaj
Cieszę się, że u Ciebie wszystko pozytywnie :P , czekam na zdjęcia. Za "biedronkowca" trzymam kciuki. 
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
-
efcia111
- 200p

Zdjęcia zrobię może w piątek.. Jak znajdę trochę czasu. Kurcze teraz pozaglądałam w moje storczyki i moim oczom ukazały się dwa piękne, dorodne już pędziki na mojej cambrii
Od niej i oncidium wszystko się zaczęło. Strasznie się cieszę, bo nawet nie wiem czy to jest do końca cambria i na jaki kolor zakwitnie. Ale mi radość sprawiła... Jestem zaskoczona zupełnie.. Ostatnio moje kwiatki zaniedbałam przez prace i szkołę, więc nie byłam na bieżąco a tu taka niespodzianka
czasami je lepiej zostawić samym sobie hihi
-
efcia111
- 200p

Ohhhh udało mi się w końcu upolować moją wymarzoną miniaturkę! Jak to dobrze, że mamy wątek "co gdzie i za ile...", bo dzięki niemu wiedziałam gdzie szukać i nareszcie mam!
Przepiękny ciemno różowy-fioletowy kolorek i w ogóle taki maluśki
Tylko w spaghnum... I raczej mi się wydaje, że to nie jest zbyt dobry pomysł żeby go w tym zostawić...? Jutro fotki
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Efcia- cieszę się, że Kupiłaś sobie miniaturkę 
Dawaj fotkę, bom ciekawa, czy jest choć troszku podobny do mojej mini "Buraczka"
Dawaj fotkę, bom ciekawa, czy jest choć troszku podobny do mojej mini "Buraczka"