Pytam bo mój też tak wygląda i zastanawiam się czy on żyje?
Nie pamiętam go w takim kolorze

Tak, taki ma kolor. Mam kilka w rózach i fioletach i jednak różnią się między sobą odcieniem kwiatów i barwą igiełek.agnieszka72 pisze:Moni-na 2 fotce pokazałaś wrzośca-czy on ma taki kolor?
Pytam bo mój też tak wygląda i zastanawiam się czy on żyje?
Nie pamiętam go w takim kolorze.

no to w przypadku foremnego wychodzi mi 130 cm..vertigo pisze:Izuś, przepraszam najmocniejliska pisze:Monia nieśmiało chciałam się przypomnieć z pomiarami![]()
chodzi mi głównie o to jaki kształ ma Twój trejaż?
sześciokąt? foremny? dobrze myślę... ? o boku?Skleroza totalna
Jutro zmierzę bok. Kształt koła, czy też ośmiokąta + jeden bok stanowiący wejście. Łacznie 9 boków. Średnicę koła mierzyłam, wynosi 380cm.

Kasiu, sadzę je dość gęsto (nawet nie wiem, czy nie za bardzokasia_rom pisze:Moniu, piękną wiosna u ciebie!Te wiosenne kwiatki cieszą oczy , szczególnie że w tym roku tak długo na nie czekaliśmy![]()
Napisałaś że sadzisz szmaragdy, a co ile cm je wsadzasz?
Raczej mniej, ponieważ wejście jest nieco szersze. Sprawdzę dzisiaj i wieczorem napiszęliska pisze:no to w przypadku foremnego wychodzi mi 130 cm..vertigo pisze:Izuś, przepraszam najmocniejliska pisze:Monia nieśmiało chciałam się przypomnieć z pomiarami![]()
chodzi mi głównie o to jaki kształ ma Twój trejaż?
sześciokąt? foremny? dobrze myślę... ? o boku?Skleroza totalna
Jutro zmierzę bok. Kształt koła, czy też ośmiokąta + jeden bok stanowiący wejście. Łacznie 9 boków. Średnicę koła mierzyłam, wynosi 380cm.
gloriadei pisze:Moniu,
Wesoło wiosennie się zrobiło z przebiśniegami i krokusami![]()
Widzę, że porządne sadzenie u ciebie - powodzenia!![]()
Melduję, że wczoraj paczuszka poszła.

Dzisiaj też sporo popracowałam. Przycięłam sporo róż. Niestety jest kilka takich, z którymi trzeba się pożegnać po tej zimieMargo2 pisze:To miałaś taki sam udany dzień jak ja. Jutro też planuję dalszy ciąg
Tak, będę wykańczać półkolami. Mam je jż od ub.roku, ale mój M. nie ma czasu na zaistalowanieliska pisze:wielkie dzięki![]()
Ja wczoraj zrobiłam wstępny projekt
Czy Ty będziesz półkolami je wykańczać?
Widziałam takie za 38,42 o wymiarach 190x3,5x6
drogie... i ciąć by trzeba było...

A ja bywam w OBI i nigdy nie widziałamagrazka pisze:ja takie łuki widziałam w OBI, zastanawiałam się czy solidne, no i nie wiem. Ładnie wyglądały i niedrogie były