Ogrod Sysi
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogrod Sysi
Sylwio zawitałam w twoim wątku i jestem zachwycona mnogością kwiatów .piękne róże a z mieczyków nie rezygnuj bo szkoda .są śliczne
ogrod u stop klasztoru
ogrod u stop klasztoru
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czy mozna sciac liscie piwoni i irysow?
Dziekuje wszystkim za odwiedziny...tym ktorzy tylko ogladaja i nic po sobie JESZCZE nie pozostawiaja rowniez dziekuje 

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Nie wiem, czy można je ciąć, moje na razie są zielone i wyglądaja ładnie, to chyba niewmx pisze:Czy mozna sciac liscie piwoni i irysow?

- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
...odwiedzam krajankę i teraz zostawię ślad...a przy okazji pobytu w Trzebini zapraszam do siebie.Storczyki wprawdzie bardzo zaniedbałem ale działka nadaje się do oglądania..wmx pisze:Dziekuje wszystkim za odwiedziny...tym ktorzy tylko ogladaja i nic po sobie JESZCZE nie pozostawiaja rowniez dziekuje
pozdrawiam Józek...
- AniaDS
- Kontakt:
Po drodze do Józefa trzeba i do mnie na kawkę wstąpić... 

Chyba nie pozostaje mi nic innego jak wybrac sie na wycieczke...dziekuje za zaproszenia aczkolwiek pogoda nie sprzyja ogrodowym szaleństwom ....chociaz ja dzisiaj dałam czadu i złamałam łopate!!!
poprzesadzalam troche i czeka mnie jeszcze mała rewolucja ,bo beda nam podłaczac kanalizacje...ah juz wyje.Zdjec nie robie zadnych bo w ogrodzie jest paskudnie...polamane dalie ,mieczyki,roze tez jakies takie chore.ponadto mam remont w domku i czeka mnie malowanie,wiec ogrod poszedl na tor boczny co chyba widac...niestety.Ale zrobilam male zamowienie na allegro wiosennych cebul ...a hitem ma byc biala funkia,ktorej jestem bardzo ciekawa.Pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
poprzesadzalam troche i czeka mnie jeszcze mała rewolucja ,bo beda nam podłaczac kanalizacje...ah juz wyje.Zdjec nie robie zadnych bo w ogrodzie jest paskudnie...polamane dalie ,mieczyki,roze tez jakies takie chore.ponadto mam remont w domku i czeka mnie malowanie,wiec ogrod poszedl na tor boczny co chyba widac...niestety.Ale zrobilam male zamowienie na allegro wiosennych cebul ...a hitem ma byc biala funkia,ktorej jestem bardzo ciekawa.Pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
- AniaDS
- Kontakt:
Pogoda nie sprzyja ogrodowi, u mnie też niestety
U mnie etap przesadzania i.. dosadzania
(coś się jeszcze wciśnie...), ale łopaty nie złamałam 

U mnie etap przesadzania i.. dosadzania

Kanalizacja zrobiona i....obylo sie bez przesadzania i wielkich rewolucji,przesadzona tylko jedna thuja.
Zakonczylam robienie zamowienia cebulowego na allegro,teraz tylko czekac na paczke.
Nie wiem czy sie chwalilam ...moja magnolia zakwitla 1 kwiatem!!!!!HURA
Poprzesadzalam trzy azalie ,nie wiem czy dobrze czy zle ale coz stalo sie.
Malo czasu spedzam na forum ...ale zostawiam sobie wszystko na jesienne wieczory.
ANIU dziekuje za odwiedziny ,na Ciebie zawsze mozna liczyc.
Zakonczylam robienie zamowienia cebulowego na allegro,teraz tylko czekac na paczke.
Nie wiem czy sie chwalilam ...moja magnolia zakwitla 1 kwiatem!!!!!HURA
Poprzesadzalam trzy azalie ,nie wiem czy dobrze czy zle ale coz stalo sie.
Malo czasu spedzam na forum ...ale zostawiam sobie wszystko na jesienne wieczory.
ANIU dziekuje za odwiedziny ,na Ciebie zawsze mozna liczyc.
hej
-piękna masz różę pnącą-własnie kupiłam 2 i mam nadzieję ,ze tak ładnie urośnie jak u ciebie,mieczykami też się zachwyciłam ale ja miałam w tym roku po raz pierwszy i z 10 cebul wyszedł 1 kwiat i do tego szybko wiatr go złamał a był sliczny,taki biskupi kolor
ta róża twoja ulubiona tez bardzo mi sie podoba i abrakadabra piękna-pozdrowionka

ta róża twoja ulubiona tez bardzo mi sie podoba i abrakadabra piękna-pozdrowionka
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Ja też czekam na cebulki
nic nie moge zrobic w ogrodzie bo ciągle pada
Miłego dnia

nic nie moge zrobic w ogrodzie bo ciągle pada

Miłego dnia

Rybkaa pisze:hej-piękna masz różę pnącą-własnie kupiłam 2 i mam nadzieję ,ze tak ładnie urośnie jak u ciebie,mieczykami też się zachwyciłam ale ja miałam w tym roku po raz pierwszy i z 10 cebul wyszedł 1 kwiat i do tego szybko wiatr go złamał a był sliczny,taki biskupi kolor
ta róża twoja ulubiona też bardzo mi sie podoba i abrakadabra piękna-pozdrowionka
Donosze ze abrakadabra chyba padła,prawdopodobnie dopadl ja nasz pies,ktory sie zerwal i ja zsikal.
Mieczyki...no wlasnie BYLY piekne.
Dzisiaj mam w planie sesje zdjeciowa to moze pokaze co w moim ogrodzie słychac.
A jeśli chodzi o roze pnace to te na jednym łuku tez w tym roku bardzo byle jakie,ni to przemarzniete,ni grzybowe,no sama nie wiem,w kazdym razie bylo ostre ciecie,zobaczymy co przyniesie przyszly rok.
ojej
szkoda abrakadabry,ja te róże pnace kupiłam w castoramie-sa w kartonikach ale nie ma nazwy odmianowej
a 5 róż zaatakowała mi plamistość i musze ogołocić z liści
czekamy na fotki

a 5 róż zaatakowała mi plamistość i musze ogołocić z liści
czekamy na fotki

hmmm a moje roze same ogolocily sie z lisci....moze w tym roku sa nie modne ,jak myslicie?