Nie przejmujcie się nudnym początkiem, bełkotaniem faceta, chodzi TYLKO o zaraźliwy chchot
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
aurynka pisze:Nic dodać, nic ująć 8) Proste to męskie nasienie jak patyk od kiszki
W kwestii formalnej,abstrachując od wątku głównego,z którym sie oczywiście zgadzam-męskie nasienie nie jest znowu takie proste
ps.dziękuję pewnej osobie za pw. Gdyby nie to,że mam dzisiaj nocny dyżur pewne jej sugestie w miarę swoich skromnych mozliwości spróbowałbym wcielić w życie
Jurek pisze:ps.dziękuję pewnej osobie za pw. Gdyby nie to,że mam dzisiaj nocny dyżur pewne jej sugestie w miarę swoich skromnych mozliwości spróbował bym wcielić w życie
Cała przyjemność po mojej stronie i polecam się na przyszłość
Nie przejmujcie się nudnym początkiem, bełkotaniem faceta, chodzi TYLKO o zaraźliwy chchot
Nalewko ja po obejrzeniu tego filmiku nie mogę dojść do siebie Po prostu konam ze śmiechu Jakbym miała w rodzinie kogoś z takim śmiechem, to wykończyłabym się po minucie albo cały czas musiałabym chodzić z pampersem
Zamknę ten niewygodny temat optymistycznym stwierdzeniem,że z założenia prosty mechanizm jest najbardziej niezawodny
I nie piszę tego,żeby dać pożywkę do kolejnych prób podreperowania swojego samopoczucia przez nasze Panie.....po prostu takie są fakty,a z nimi się nie dyskutuje
Masz rację Jurku. Jednak jak widzimy niektóre Panie lubią a wręcz uwielbiają dyskutować z i polemizować z faktami
Ale cóż byłby wart świat bez tych czase dyskutujących po swojemu wspaniałych Kobiet