Ogród Pelagii cz.2
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie !
Olu i Jolu
Uważajcie dziewczyny z rolkami, możecie odjechać i nie wrócić !
Sylwku, Reniu, Ewo i Mario
Dziękuję, cieszę się, że Wam się podobają .
Posadziłam je trochę później, zawsze robię wymiankę z innymi roślinami i czekam aż przekwitną.
Mieczyki posadzone wcześniej też już pracują nad cebulkami.
Mam jeszcze dużo cebul do posadzenia, na razie tylko czarno - bordową rabatkę skończyłam.
Poluję na iryski reticulata, które u mnie dość trudno dostać, posadzę do doniczek.
Podpędzone i wystawione z piwnicy cieszą zawsze moje serce kwiatuszkami mimo mrozu.
Pozdrówki.
8)
Olu i Jolu
Uważajcie dziewczyny z rolkami, możecie odjechać i nie wrócić !
Sylwku, Reniu, Ewo i Mario
Dziękuję, cieszę się, że Wam się podobają .
Posadziłam je trochę później, zawsze robię wymiankę z innymi roślinami i czekam aż przekwitną.
Mieczyki posadzone wcześniej też już pracują nad cebulkami.
Mam jeszcze dużo cebul do posadzenia, na razie tylko czarno - bordową rabatkę skończyłam.
Poluję na iryski reticulata, które u mnie dość trudno dostać, posadzę do doniczek.
Podpędzone i wystawione z piwnicy cieszą zawsze moje serce kwiatuszkami mimo mrozu.
Pozdrówki.

Tylko czy te mieczyki teraz zdążą popracować nad cebulkami
zawsze bałem się sadzić je później myśląć, że nie zdążą. Prosiłbym o fotki tej czarno - bordowej rabaty
Ja wczoraj wysadziłem już cebule te, które przywiozłem z giełd, ale na pewno na tych się nie skończy
w Tym roku musze dokupić znaczną ilość krokusów, bo od wielu lat nie dosadzałem nowych i poznikały gdzieś pod krzewami już niestety