Dołączam się do życzeń, bo czytałam tu i ówdzie pochwalne peany na jego cześć
Kolorowy ogród Geni -Cz.7
Geniu, mi teraz liliowy łan będzie się śnił po nocach
A niekoniecznie muszę mieć to, co modne... ja raczej nie szukam modnych inspiracji - robię po swojemu - każdemu nie dogodzisz, a to nam ma być przyjemnie w tym ogródku
Prawdę mówiąc ja tych lilii mam na razie z dziesięć, ale z każdym rokiem będę coś dosadzać i będzie czym się pochwalić
A niekoniecznie muszę mieć to, co modne... ja raczej nie szukam modnych inspiracji - robię po swojemu - każdemu nie dogodzisz, a to nam ma być przyjemnie w tym ogródku
Prawdę mówiąc ja tych lilii mam na razie z dziesięć, ale z każdym rokiem będę coś dosadzać i będzie czym się pochwalić
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu i Ty narzekasz na róże?U mnie potrafią gnić w pąkach.Lilie śliczne !Ja po wizycie u Tomgrocha zachwyciłam się trawamiMuszę trochę literatury zaczerpnąć i zakątek juz powoli sie tworzy.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
To widzę, że podobne zakupy zrobiłyśmyAska pisze:Gosiu - ja też go kupowałam na wyprzedaży, nie liczyłam na tegoroczne kwitnienie. Choć np. pierwiosnki Viala zrobiły mi w tym względzie miłą niespodziankę
U mnie Vialii też kwitnie, choć duży nie urósł
I w ogóle wszystko z tamtego zamówienie powychodziło... tawułki też już w pąkach
I gratisy fajne przysyłają...
Dlatego przebieram nóżkami... a oferty nadal nie ma
-
BOzENA1542

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu,Gosiu,Bożeno,Ewo,Izabelo witajcie ,dziękuję za odwiedziny mojego wątku.
Bożenko floksy mam w cieniu ,jeszcze żadne mi nie zakwitły no i też jest malitki mam nadzieję że na przyszły rok będzie większy
no i jest jeszcze jedna sprawa on nie będzie taki niebieski ,ja chyba go już mam ale tak sobie zamówiłam ,nie wiem czemu zdjęcia maja taki niebieski kolor robią
Ewo u mnie w zeszłym roku pod płotami wyglądało jak w zaczarowanym ogrodzie a teraz nie wygląda zbyt imponująco i to nie przez te deszcze tylko przez zimę bo mi wymarzły a te które odbiły są marne .
Izabelo Lilie kwitną w tym roku szczególnie pięknie ,szkoda że prawie wszystkie na raz i za chwilę już przekwitną.
Bożenko floksy mam w cieniu ,jeszcze żadne mi nie zakwitły no i też jest malitki mam nadzieję że na przyszły rok będzie większy
no i jest jeszcze jedna sprawa on nie będzie taki niebieski ,ja chyba go już mam ale tak sobie zamówiłam ,nie wiem czemu zdjęcia maja taki niebieski kolor robią
Ewo u mnie w zeszłym roku pod płotami wyglądało jak w zaczarowanym ogrodzie a teraz nie wygląda zbyt imponująco i to nie przez te deszcze tylko przez zimę bo mi wymarzły a te które odbiły są marne .
Izabelo Lilie kwitną w tym roku szczególnie pięknie ,szkoda że prawie wszystkie na raz i za chwilę już przekwitną.