Maluszki fajne ;:165 Ale ja tam widzę chyba tylko jednego zamiast dwóch...
Storczyki Mirki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dusiu Modeste kupiłam kwitnąca , a maluchy jeszcze trochę będzie trzeba poczekać zanim zakwitną ,ale masz racje będzie to tym większa frajda. 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa

- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Mireczko modesta piękna jak słodziutki cukiereczek aż nie mogłam oczu od niej oderwać. Maluszki ślicznie ruszyły , sama radość u Ciebie. ;:8 Ania
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
-
MirkaS

Anusska Ale co ? że niby miały być dwie sadzonki modesty ?
Dusiu to nie takie proste jak mówisz "nazbierać", najpierw trzeba się wykształcić, później mieć pracę a wtedy dopiero móc szaleć z zakupami. Ty się ciesz, że masz kochanych rodziców ,którzy kupują Ci choćby te zwykłe hybrydy.Kiedyś i Ty będziesz miała botaniczne , te wymarzone.Uszy do góry
Aniu dziękuję mnie ona też zauroczyła, kiedy zobaczyłam licyt. stwierdziłam że chciałabym ją mieć, tu podziękowania licytantowi
. Jeszcze mam vande do kompletu.
Dusiu to nie takie proste jak mówisz "nazbierać", najpierw trzeba się wykształcić, później mieć pracę a wtedy dopiero móc szaleć z zakupami. Ty się ciesz, że masz kochanych rodziców ,którzy kupują Ci choćby te zwykłe hybrydy.Kiedyś i Ty będziesz miała botaniczne , te wymarzone.Uszy do góry
Aniu dziękuję mnie ona też zauroczyła, kiedy zobaczyłam licyt. stwierdziłam że chciałabym ją mieć, tu podziękowania licytantowi
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
MirkaS

Anusska masz rację co ze mnie za sierota, wkleiłam 2 zdjęcia tego samego, jutro wrzucę cornu-cervi, ale szczerze powiedziawszy nie jest większy, wyglądają tak samo.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Mirko jakie piękniuchne te maluchy, aż oczy się śmieją. Oj jak ja takie uwielbiam. 

Początek mojej przygody.
))
- Storczykowa

ale ja nie mam ochoty czekać na te storczyki 10 lub więcej lat. chcę je mieć jeszcze w tym roku. zazdroszczę wam takich cudnych kolekcji. ja też bym chciała taką mieć. ale nawet Vandę dużo łatwiej zdobyć niż botanicznego Phal.Dusiu to nie takie proste jak mówisz "nazbierać", najpierw trzeba się wykształcić, później mieć pracę a wtedy dopiero móc szaleć z zakupami. Ty się ciesz, że masz kochanych rodziców ,którzy kupują Ci choćby te zwykłe hybrydy.Kiedyś i Ty będziesz miała botaniczne , te wymarzone.Uszy do góry
-
MirkaS

Aniutak już teraz nie wzbudzają u mnie przerażenia a to dzięki Joli jej zasługa.
Dziś przy podlewaniu zauważyłam korzonki u mich vandzi, tak się cieszę , Jola mówiła że trzeba cierpliwości i proszę. Jutro wrzucę zdjęcia.
Dusiu ile rzeczy ja chciałabym już natychmiast, ale życie uczy pokory i cierpliwości.
Dziś przy podlewaniu zauważyłam korzonki u mich vandzi, tak się cieszę , Jola mówiła że trzeba cierpliwości i proszę. Jutro wrzucę zdjęcia.
Dusiu ile rzeczy ja chciałabym już natychmiast, ale życie uczy pokory i cierpliwości.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Anusska
- 1000p

- Od: 10 paź 2008, o 15:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajnie, że pokazałaś oba maluszki :o Słodko razem wyglądają, jak rodzeństwo 
Phalaenopsis cornu-cervi 'chattaladae' - szukałam w internecie, jakiego koloru ma kwiatki,
ale nie znalałam
Możesz napisać albo dać link, chętnie zobaczę

Czekam na fotki vand - choć to tylko korzonek, to cieszy jak nie wiem co
Teraz u wszystkich vandzie ruszyły 'z korzenia'
Ale to dobrze - będą silniejsze i szybciej zakwitną 
Phalaenopsis cornu-cervi 'chattaladae' - szukałam w internecie, jakiego koloru ma kwiatki,
ale nie znalałam
Czekam na fotki vand - choć to tylko korzonek, to cieszy jak nie wiem co
Teraz u wszystkich vandzie ruszyły 'z korzenia'