Ogród Igi - 2009.cz.2
Iga
nie mam dużo trawki, mam nieduży ogródek przy domu,miałam dwie rabaty przy taraise,ale w zeszłym roku zlikwidowałam jedną całkowicie, a z drugiej zrobiłam różaną rabatkę i z białych kwiatów wiosennych.
Miałam dos pielenia, rozrastania się kwiatków wykopywania, dzielenia itp - poza tym ciągle tam ryła nornica
teraz jak na tym kawałku jest trawka mam spokój i nie mam misz-masz.
czekam jak będzie wygladała rabatka właśnie ta rózana- wiosna niedługo więc i te białe kwiatki pokażą jak naprawdę wyglądają.
nie mam dużo trawki, mam nieduży ogródek przy domu,miałam dwie rabaty przy taraise,ale w zeszłym roku zlikwidowałam jedną całkowicie, a z drugiej zrobiłam różaną rabatkę i z białych kwiatów wiosennych.
Miałam dos pielenia, rozrastania się kwiatków wykopywania, dzielenia itp - poza tym ciągle tam ryła nornica
czekam jak będzie wygladała rabatka właśnie ta rózana- wiosna niedługo więc i te białe kwiatki pokażą jak naprawdę wyglądają.
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tess a ja odpoczywa jak z rabatki mi tylko tyłek wystaje , nic mnie bardziej nie cieszy jak wypielone kwiatki. W domu może być bałagan, ale na ogrodzie błysk i kwiaty- każdy ma innego fioła i dobrze , bo mamy różne ogrody. To właśnie mnie nie przekonuje do róż ,że pod nimi widać ziemię, a tego nie lubię.Wyjątkiem są rabaty iglakowe, ale i tam rosną irgi i jałowce, i wrzosy.