Nowości super
Wspomnienie Lata cz.1
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj. Jestem u Ciebie pierwszy raz. Piękne masz kwiatuszki. Połączenie trzmieliny z żabą- niesamowity efekt-cud. Skrzydłokwiat przepiękny. No i jaki cudny ogródeczek- ja strasznie ubolewam że nie mam nawet balkoniku- a miejsce w domu już się kończy
. Ale będę do Ciebie zaglądała i podziwiała Twój
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziekuje wam dziewczyny za miłe słowa
Katarzyneczko zapraszam częściej choć już zaczyna mi braknąć roślinek do prezentacji. Mam nadzieję że niedługo już zrobi się ciepło i będę pokazywała balkon. Chociaż po wczorajszym incydencie z kotem to nie wiem czy będzie się czym chwalić
Wywaliła mi wszystkie zasiane nasionka

Katarzyneczko zapraszam częściej choć już zaczyna mi braknąć roślinek do prezentacji. Mam nadzieję że niedługo już zrobi się ciepło i będę pokazywała balkon. Chociaż po wczorajszym incydencie z kotem to nie wiem czy będzie się czym chwalić
- katarzyneczka
- 1000p

- Graszka
- 1000p

- Od: 1 gru 2007, o 15:19
Lenko może nie będzie tak źle z tym wymeldowaniem
ja mam takiego maluszka z zielonymi liściami w żółte plamy chętnie zobaczę jak wygląda duży kroton.
A jeśli chodzi o zamio ja gdy swojego przesadziłam do większej doniczki to przez cały rok nie wypuścił, ani jednego kła dopiero w tym roku ruszył z dwoma pędami. Teraz ta doniczka aż zrobiła się kwadratowa tak rozrosły się jego bulwy korzeniowe może i u ciebie tak będzie ukorzeni się dobrze i zacznie rosnąć. Pozdrawiam
A jeśli chodzi o zamio ja gdy swojego przesadziłam do większej doniczki to przez cały rok nie wypuścił, ani jednego kła dopiero w tym roku ruszył z dwoma pędami. Teraz ta doniczka aż zrobiła się kwadratowa tak rozrosły się jego bulwy korzeniowe może i u ciebie tak będzie ukorzeni się dobrze i zacznie rosnąć. Pozdrawiam
- katarzyneczka
- 1000p