Hosty - ciekawe kompozycje i zestawienia. Cz.1
Baśka! Jak jeszcze raz pokażesz tę swoją Francę W, która jest najdoskonalsza ze wszystkich jakie widziałam, to przyjadę i Ci ją ukradnę
Daj proszę zbliżenie Journey's End, bo widzę, że Ci się ślicznie rozrasta
moją psy strasznie poszarpały i do podziwiania mam tylko dwa listki 
A tak w ogóle, to nieźle koleżanka poszalała, nieźle ....

Daj proszę zbliżenie Journey's End, bo widzę, że Ci się ślicznie rozrasta

A tak w ogóle, to nieźle koleżanka poszalała, nieźle ....

Beata
Ciekawe kompozycje i zestawienia
Droga Pidżamo,nie pokaże wiec jej tej Francy wiecej,hehehe,nawiasem mówiąc oszalała w tym roku zrośnieciem.Bardzo jeszcze raz dziekuje za funkijki ,które mam od Ciebie ,żurawki tez wszystkie posadziłami rosna,nowy zakatek to właśnie ten w krzakach,na razie za gesto posadzony,ale planuje ze sie jeszcze rozrosnie ,to poprzesadzam,journeys jak zrobie zdjecia to ci wysle na poczte.pozdrawiam wszystkich hostolubów:::)))
Kompozycje zestawena
Dla Beaty,Journey's End ,niestety nie mam lepszego:)
Witaj Mariolu i Aszko w naszych hostach 
Ale jeśli podzieli to będzie więcej miała, jak będzie miała więcej to więcej pustych miejsc zimą .
Chyba, że hosty usuniesz.
Anno (zanna), ten kącik będzie cudny, ale dopiero po zimie. Hosty najładniej wyglądają jak przezimują .
Bardzo dobrze wybrałaś kolory i wielkość host. Widać, że uważnie się uczysz. Powiem szczerze- sam bym lepiej tego nie zrobił.

Ale jeśli podzieli to będzie więcej miała, jak będzie miała więcej to więcej pustych miejsc zimą .
Chyba, że hosty usuniesz.
Anno (zanna), ten kącik będzie cudny, ale dopiero po zimie. Hosty najładniej wyglądają jak przezimują .
Bardzo dobrze wybrałaś kolory i wielkość host. Widać, że uważnie się uczysz. Powiem szczerze- sam bym lepiej tego nie zrobił.