stad moje zdziwienie że pleśń była, a rośliny, uwierz, nie przelewałam

ale miała sucho.. Tzn podlewałam jak miała sucho
 ale miała sucho.. Tzn podlewałam jak miała sucho   dlatego teraz muszę jakaś doniczke skombinować
  dlatego teraz muszę jakaś doniczke skombinować 

Z tego co widzę, to najprawdopodobniej Pachyphytum compactum.

, cudownie że moje rośliny Ci się podobają, mam nadzieję ze będziesz zaglądać i wymienimy się też doświadczeniem
 , cudownie że moje rośliny Ci się podobają, mam nadzieję ze będziesz zaglądać i wymienimy się też doświadczeniem   
  oj tak aloes jest super..
 oj tak aloes jest super..   hyhy zamiast kotka czy pieska wolę rośliny ,przynajmniej nie kłaczą
  hyhy zamiast kotka czy pieska wolę rośliny ,przynajmniej nie kłaczą  a tak serio, brałabym pod opiekę wszystko i zwierzęta i rośliny,a tak w bloku mało miejsca jest, to zostają rośliny
 a tak serio, brałabym pod opiekę wszystko i zwierzęta i rośliny,a tak w bloku mało miejsca jest, to zostają rośliny   

co do ich kwitnienia, nie zależy mi na nim, musiałabym sporo czasu spędzić aby je wynieść wszystkie ,a miejsce w domu byłoby puste.. To nie dla mnie
 co do ich kwitnienia, nie zależy mi na nim, musiałabym sporo czasu spędzić aby je wynieść wszystkie ,a miejsce w domu byłoby puste.. To nie dla mnie  
  ma piękne szerokie liście
 ma piękne szerokie liście  

też ma nowe przyrosty
 też ma nowe przyrosty