Roślinki gosi
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
:PEwelina pisze:Gosiu, masz dobra łapkę do roślinWidać ,że im dobrze pod Twoja opieką , bo rosną ładnie i zdrowo . Żyworódka na jednej z ostatnich stron niezwykła
Gdybyś kiedyś miała problem z jej dziećmi...chętnie jakieś adoptuję
nie ma sprawy ma tych dzieci sporo
tylko niech już ta wiosna bedzie wreszcie !
- koniczynka
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu pozwolisz, że wtrącę na temat tego fotosika. Ja nigdy się na nim nie rejestrowałam,więc fotki bez rejestracji dodaję. Co dziwniejsze, żadne mi nie zaginęło. Są wszystkie, które dodawałam od początku mojego istnienia z Wami.
Nie wiem, czy mam jakiś limit w tym dodawaniu, ale chyba nie.
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
Prowadzę swój osobisty katalog roślin więc mam je dodatkowo wszystkie w kompie.
Fakt w biegu uzupełniałam brakujące zdjęcia, bo myślałam, że po tej całej sprawie wszystkie mi zaginą. Jednak nie. Są wszystkie póki co.
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.

Fakt w biegu uzupełniałam brakujące zdjęcia, bo myślałam, że po tej całej sprawie wszystkie mi zaginą. Jednak nie. Są wszystkie póki co.

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Ziel-ona
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
Ja podobnie jak Kati - dodaje zdjęcie z fotosika bez rejestracji i żadne zdjęcie mi nie zniknęłokati-1976 pisze:Gosiu pozwolisz, że wtrącę na temat tego fotosika. Ja nigdy się na nim nie rejestrowałam,więc fotki bez rejestracji dodaję. Co dziwniejsze, żadne mi nie zaginęło. Są wszystkie, które dodawałam od początku mojego istnienia z Wami.
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.![]()

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Gosiu gdzie Ty się podziewałaś?
Odnośnie fotosika to w każdym miesiącu masz 1gb darmowy. Jeśli przekroczysz, to za każdy kolejny rozpoczęty gb płacisz 1,5 zł. Transfer jaki wykorzystasz niestety nie jest zależny od Ciebie. Jest on naliczany głównie przez użytkowników forum, którzy odwiedzają Twój wątek. Inaczej mówiąc, każde wyejście do Twojego wątku powoduje wzrastanie transferu. Jeśli przekroczysz transfer i nie zapłacisz zdjęcia zostaną zablokowane, jeśli po upomnieniu nadal nie wniesiesz opłaty zdjęcia będą usówane. Tak w skrócie to by było tyle. Zostaje więc albo płacić za fotosik, albo zmienić serwer
Odnośnie fotosika to w każdym miesiącu masz 1gb darmowy. Jeśli przekroczysz, to za każdy kolejny rozpoczęty gb płacisz 1,5 zł. Transfer jaki wykorzystasz niestety nie jest zależny od Ciebie. Jest on naliczany głównie przez użytkowników forum, którzy odwiedzają Twój wątek. Inaczej mówiąc, każde wyejście do Twojego wątku powoduje wzrastanie transferu. Jeśli przekroczysz transfer i nie zapłacisz zdjęcia zostaną zablokowane, jeśli po upomnieniu nadal nie wniesiesz opłaty zdjęcia będą usówane. Tak w skrócie to by było tyle. Zostaje więc albo płacić za fotosik, albo zmienić serwer

Ja teżZiel-ona pisze:Ja podobnie jak Kati - dodaje zdjęcie z fotosika bez rejestracji i żadne zdjęcie mi nie zniknęłokati-1976 pisze:Gosiu pozwolisz, że wtrącę na temat tego fotosika. Ja nigdy się na nim nie rejestrowałam,więc fotki bez rejestracji dodaję. Co dziwniejsze, żadne mi nie zaginęło. Są wszystkie, które dodawałam od początku mojego istnienia z Wami.
Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.![]()
- koniczynka
- koniczynka
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.