Ogród - hal1959 /r.2008/
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na zimę koniecznie !!! Z jednego prostego powodu...hal1959 pisze:Madziu,ja tez mam parę na oku,ale nie wiem czy na zimę kupować,czy wiosną.Okaże się ,czy wytrzymam do wiosny![]()
Jak na wiosnę okaże się, że coś nam się jeszcze podoba a tego nei mamy... to można dokupić...a tak kupisz na wiosnę to musisz czekać całe lato na zakupy hihihihihihi
No nei mów,że nie ogarnął Cię zakupowy szał
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko chciałam się tylko przywitać ale przygotuj kawe na jutro ,bo zamierzam jutro wpas do ciebie pa
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Izuniu szał kupowania to zawsze jest,tylko możliwości nie zawsze
,jak spotkam jakąś piękność to na pewno kupię
.Wiosną to nowy szał będzie
,pa.
Madziu,na pewno znajdziesz jakieś miejsce,tyle razy wydawało mi się,że już nic nie wcisnę,a tu nowe zakupy i się miejsce znalazło
Witaj Zosieńko,kawkę masz jak w dobrym banku,przychodż kiedy tylko masz ochotę i czas
Juluś witaj póżnym wieczorkiem
,oj nie jest już tak ślicznie,mało kolorków
.Jak będzie ciepło to może coś będzie do pokazania jak zakwitnie co nie co
,pa.
Madziu,na pewno znajdziesz jakieś miejsce,tyle razy wydawało mi się,że już nic nie wcisnę,a tu nowe zakupy i się miejsce znalazło
Witaj Zosieńko,kawkę masz jak w dobrym banku,przychodż kiedy tylko masz ochotę i czas
Juluś witaj póżnym wieczorkiem
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Izuś smażyłam i nie mieszałam,garnek czysty.Ale korciło mnie zamieszać
.super w smaku ;:8
Tess to żaden kłopot smażyć śliwki,mało pracy,a smak
.Wcale nie trzeba mieszać.
Haniu,,nawet mi się podoba ogród o tej porze,mimo deszczu to nie żle roślinki wyglądają.Nie mam aparatu od niedzieli,złości mnie to .M jest w trakcie załatwiania nowego aparatu.muszę przecież daturze zrobić fotkę.
Madziu w tym rzecz,że najpierw miejsce musi być przygotowane,bo wtedy nie problem zrobić zakupy i posadzić jakąś piękność

Tess to żaden kłopot smażyć śliwki,mało pracy,a smak
Haniu,,nawet mi się podoba ogród o tej porze,mimo deszczu to nie żle roślinki wyglądają.Nie mam aparatu od niedzieli,złości mnie to .M jest w trakcie załatwiania nowego aparatu.muszę przecież daturze zrobić fotkę.
Madziu w tym rzecz,że najpierw miejsce musi być przygotowane,bo wtedy nie problem zrobić zakupy i posadzić jakąś piękność