Ogród Idy74 2009r cz.1
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześż dziewczyny w słoneczny ,bardzo słoneczny ranek .Jestem już po kawce Ewo
Targi odbywają się w Uranii.Pocieszę Cię ,że w maju będą następne ,potem we wrześniu.
Magnolia już sobie wyobrażam ile na to pójdzie ,ale co tam pięknie ma być i już
Giga jeżeli masz coś jeszcze na liście chciejstw powiedz ,może kupię na targach.Moniko piękny ten wiciokrzew,mam podobnego ,ale nazwy nie znam .W tym sezonie wszystko notuję w kajecie.
POGODA cudowna -może to wiosna

-
magnolia15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Ewo, właśnie wyczytałam że pierwsze targi ogrodnicze zaczynają się od 27-29 marzec,Olsztyn al.Piłsudskiego czyli Urania. A następne są 1-3 maj w tym samym miejscu. Wrzuć w przeglądarkę hasło ,,targi ogrodnicze Olsztyn,, będziesz Wiedziała dokładnie co i jak.
pozdrawiam.
PS.mogę wiedzieć skąd dokładnie Jesteś? jeśli mogę.
pozdrawiam.
PS.mogę wiedzieć skąd dokładnie Jesteś? jeśli mogę.
-
magnolia15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
TESS,tu.ja ,Tija po pracy szybciutko na ogród pojechałam .Cały dzień świeciło słońce,chociaż temperatura nie wysoka .Dałam po robocie ,aż miło
Teraz o19 mój m robi kolację,a ja z wami siedzę.Mam tylko nadzieję,że w nocy śnieg nie spadnie,bo niebo jakieś czarne się robi
Mam nadzieję ,że na tych targach jakieś nowości będą i hortensje ,bo chciałabym pare kupić.
15 lutego siałam heliotropa peruwiańskiego i dopiero wyłazi z ziemi ,czego on tak dziwnie wolno rośnie
Ktoś wie ,ktoś siał go juz ,bo ja zawsze go kupowałam ,a w tym roku pierwszy raz posiałam,ale ostatni.

MÓJ M właśnie zrobił mi niespodziankę i kupił mi hortensję debolistną