Roślinki gosi
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka

czyżby następne święta bez śniegu
nastrój faktycznie świąteczny córce już ubrałam choinkę może to dla tego .
zastanawiam tylko czy do dużego pokoju kupić żywą choinkę czy nie
podobnież drogie są . Mam taką starą sztuczną ale jest duża chociaż może jeszcze wystarczy na ten rok .
A wy jakie choinki będziecie mieć ?
nastrój faktycznie świąteczny córce już ubrałam choinkę może to dla tego .
zastanawiam tylko czy do dużego pokoju kupić żywą choinkę czy nie
podobnież drogie są . Mam taką starą sztuczną ale jest duża chociaż może jeszcze wystarczy na ten rok .
A wy jakie choinki będziecie mieć ?
- basga

- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga-no faktycznie,co jade do Ciebie to ze śniegiem!
U mnie w tym roku problem choinki rozwiązany-nie ma i już!Z braku miejsca bo ja tez mam taką wielką,sztuczną i po przemeblowaniu nie ma dla niej miejsca.Zresztą-to by dopiero był raj dla papuga nie?Już sobie to wyobrażam-papug jako żywa ozdoba!.Będzie tylko malutka choineczka u dzieci w pokoju a u mnie stroiki,może przyniosę trochę świeżych gałązek,choć ich żywot przy 25 stopniach będzie krótki.
U mnie w tym roku problem choinki rozwiązany-nie ma i już!Z braku miejsca bo ja tez mam taką wielką,sztuczną i po przemeblowaniu nie ma dla niej miejsca.Zresztą-to by dopiero był raj dla papuga nie?Już sobie to wyobrażam-papug jako żywa ozdoba!.Będzie tylko malutka choineczka u dzieci w pokoju a u mnie stroiki,może przyniosę trochę świeżych gałązek,choć ich żywot przy 25 stopniach będzie krótki.
Siwe co roku kupuje takie z korzeniami w doniczce ,u nas nie ma miejsca na wsadzenie choinki do ogródka ale za to rozdajemy znajomym tym co moga wkopać i wiecie co? okazuje się ,że z naszej ręki wszystkie się przyjmują i pięknie rosną
doszło do tego ,że już mi się pytali czy w tym roku też dostaną choinkę po świętach

- koniczynka

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu, koszyczki wyglądają prześlicznie, zrobiła się taka ekologiczna firana
, cudownie wyglądają w niej grudniczki, a jak mocniej otworzą pąki to będzie bajeczka
A co do Twego pytania o choinkę, to u mnie już od 4 lat sztuczna( wcześniej było różnie), ale za to w każdym kącie poupychane stroiki z żywych gałązek, aż M narzeka, że nawet szafki trudno otworzyć, bo wszędzie jakiś krzaczor
ale za to ile zapachu i świątecznych klimatów

- koniczynka